Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

35 ikerpár érettségizik egyszerre egy texasi iskolai körzetben

Szerző: Babaszoba.hu

2022. május 18.

Forrás: babaszoba.hu

Egy texasi középiskolai körzetben harmincöt ikerpár érettségizett egyszerre.

Egy különleges adatra figyelt fel a Today.com. Az egyik texasi iskolai körzetben egyszerre 35 ikerpár végez két középiskolában, akiket sikerült is összeterelni egy közös videóra.
A körzetben rengeteg iker végez (Fotó: Getty Images)
"Nagyon szórakoztató volt nézni, ahogy 35 ikerpár beszélget. Nem kérdés, az ikreknek különleges kapcsolatuk van" - mondta az egyik szülő a TODAY Parentsnak, akinek egypetéjű ikerlányai, Keaton és Avery a Mansfield High School felső tagozatosai. Szeptemberben a nővérek szobatársak lesznek a Texasi Egyetemen. 
Anthony és Angela Morka a környék egy másik középsulijának, a Lake Ridge High Schoolnak végzősei. Ők viszont távolabb kerülnek egymástól - egészen pontosan 2700 kilométerre. Anthony a Houstoni Egyetemre tart, Angela a Yale Egyetem hallgatója lesz. 
Az együtt tanuló ikrek világcsúcsát egyébként egy illinois-i középiskola tartja, ahol 2018-ban negyvennégy ikerpár és egy hármasiker tanult.
 

Hozzászólások

Mit játsszak a gyerekkel? Kalkulátor

Ilyen még nem volt! Fotelből tisztítom a levegőt

Ahogy a legtöbb gyerekes családban, úgy nálunk sincs nyugta sosem a mosógépnek, a főzőlap és mikrohullámú sütő naponta többször is dolgozik. Ráadásul szellőztetek fűtésszezonban is. Hogy miért gond ez? Elmondom.

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Facebook

Szponzorált hirdetések

Legkeresettebb címkék