Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Zene, fények, cuki macik - Nagy sikert aratott a kiságyforgó

Szerző: Kókány-Tar Hajnalka

2018. május 18.

Forrás: babaszoba.hu

A kislányomat a repülő macik ejtették rabul, a kisfiamat pedig az este falra vetített csillagok nyűgözték le. Volt ott a kacagástól a boldog kapálózásig minden.

Zene, fények, cuki macik - Nagy sikert aratott a kiságyforgó
A Zenélő zsiráf játékkal egyetemben kaptunk tesztelésre egy 3 az 1-ben altatódalos kiságyforgót is, ami szintén Fisher-Price termék. A játék 4 db AA és 2 db AAA elemmel működik és a gyermek kiságyára lehet felszerelni.

Összeszerelésre rendkívül egyszerű, pillanatok alatt egy aranyos kis "játékbirodalmat" lehet varázsolni a baba feje fölé.

Használd a baba fejlődése kalkulátorunkat, hogy nyomon tudd követni kisbabád fejlődését!

A repülő plüssmacik pillangószárnyakkal vannak ellátva, ami szerintem már önmagában elég arra, hogy figyelemfelkeltő legyen (bár ez inkább csak számomra volt érdekes, a gyerekek szempontjából abszolút mindegy és mindemellett látványnak sem utolsó).
A 3 db maci pofija bézs színű, a ruhájuk pedig zöld, kék és lila, valamint a szárnyaik is ugyanilyen színűek és különböző minták is vannak rajta. A játék műanyag része fehér, zöld és kék, tehát kisfiú és kislány ágyára is egyaránt nyugodt szívvel felszerelhető.
A kiságyforgó zenével, természeti hangokkal, illetve a háttérzajokkal (fehérzajjal) nyugtatja meg a gyerekeket, miközben a macik forognak. Ezek a funkciók a forgó tetején lévő kivetítő oldalán találhatók meg, egyszerűen kezelhető felülettel és állítható hanggal. A kiságyforgó távirányítóval is vezérelhető. A kivetítő csillagokat vetít a plafonra, ami este különösen látványos, ezen kívül levehető a játékról és külön is használható. A kivetítő funkció használható akár önmagában, a hangok nélkül is.
Az esti próbánál a kisfiam ámulva figyelte a falra vetített csillagokat, a kislányomat pedig a repülő macik nyűgözték le teljesen. A dallamos zenére mindketten megnyugodtak, kicsivel később pedig el is aludtak.
A reggeli ébredés után a kislányom óriási kacajjal üdvözölte a feje feletti lógó macikat, a kisfiam pedig hatalmas szemekkel nézegette őket, nem sokkal később pedig őrületes kapálózásba kezdett, amivel abszolút boldogságát és örömét fejezte ki a játékok láttán. A forgó egyébként önmagában, a zenélő és kivetítő funkciója nélkül is remek szórakozás és rengeteg tanulmányozni valót ad a gyerekeknek.
A dobozon lévő ajánló szerint már egészen újszülött kortól használható, úgyhogy nyugodt szívvel ajánlanám mindenki figyelmébe, aki szeretne egy többfunkciós, a gyermek számára érdekes, fejlesztő játékot beszerezni.
Szerző: Kókány-Tar Hajnalka (waitingfor.cafeblog.hu)
Kapcsolódó cikkeink a gyermek fejlődése témában:

Hozzászólások

Mit játsszak a gyerekkel? Kalkulátor

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Facebook

Szponzorált hirdetések