Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Vigyázzunk egymásra a HáziPatika matricáival!A törődés inspirálta a legújabb matricacsomagot

Szerző: Babaszoba.hu

2021. március 17.

Forrás: HáziPatika.com

A piacvezető egészségügyi és életmódportál legújabb matricacsomagja az egészség megóvása mellett a törődés fontosságára helyezi a hangsúlyt.

Vigyázzunk egymásra a HáziPatika matricáival! (fotó: Getty Images)
A Házipatika matricái segítségével könnyedén érdeklődhetünk barátaink, szeretteink hogyléte felől, üzenhetünk nekik, sőt, jó tanácsokkal is elláthatjuk őket.
A Házipatika.com 1999 óta kínál széleskörű és naprakész információkat az egészség valamennyi területéről. Amellett, hogy komoly és szakmailag hiteles tartalmakkal látja el olvasóit, a portál csapata nagy hangsúlyt fektet arra is, hogy feldobja az embereket és megkönnyítse a kapcsolattartást akkor, amikor arra a leginkább szükség van. A legújabb matricacsomagjukat az egészség és életmód témakörök mellett a szeretet és a törődés inspirálta.
A matricák segítségével beszámolhatunk az otthon töltött napok hangulatáról, kifejezhetjük támogatásunkat, vagy éppen emlékeztethetjük barátainkat arra, hogy vegyék be a napi vitaminjaikat, ne felejtsék el átmozgatni magukat nap közben.
"A tavasz közeledtével mindannyian szívesen szabadulnánk a négy fal fogságából, fontos azonban, hogy most is vigyázzunk magunkra és egymásra, hiszen a veszély még nem múlt el! Legújabb, ingyenesen elérhető matricacsomagunk segítségével barátainknak és családtagjainknak is átadhatjuk ezeket a fontos üzeneteket" - nyilatkozta Kulcsár Hajnal, a Házipatika.com főszerkesztője.
A Házipatika több mint 57 ezer felhasználót számláló Viber Közösségének tagjain kívül a három hónapig ingyenesen letölthető matricák bárki számára elérhetők, aki szívesen érdeklődne ilyen módon is szerettei egészsége felől. A Közösséghez bárki csatlakozhat, aki rákeres a Házipatika.com-ra a Viber alkalmazásban.

Hozzászólások

Mit játsszak a gyerekkel? Kalkulátor

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Facebook

Szponzorált hirdetések

Kapcsolódó fórum témák