Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Videó: van, mikor az idősebb tesó a "pelenkabaleset" elszenvedője

Szerző: Babaszoba.hu

2021. szeptember 16.

Forrás: babaszoba.hu

Imádja a net a kisfiú reakcióját, aki épp újszülött kishúgát tartja a kezében. Egy ideig...

Büszke nagy testvérnek lenni remek dolog. Jó játék, ha az embernek lesz egy testvére, egészen addig, amíg az újszülött elkezd más hangokat is kiadni a békés szuszogáson kívül.
Emlékszem, amikor a mi kislányunk fogta először óvatosan a pár napos öccsét, a csillogó szemű nagymamák elolvadtak, milyen szépen tartja kezében a kisbabát, ám egyszer csak a lányunk közölte, hogy elég volt és úgy próbálta öccsét lerakni a kanapéra, mint egy plüssmacit, hogy mehessen játszani. Szerencsére az apja gyorsabb volt és elkapta.
Ezt a kisfiút is nagyon meglepte, hogy kishúga annyira ellazult az ölében, hogy ott, az ő karjaiban rakta tele a pelenkát. Nem meglepő: gyorsan le is rakta inkább a kicsit.
@austinwatkins662

Nah he heard that Valcano erupt and he got ghost ??

♬ original sound - Austin Watkins
A videót bemutató mother.ly szerint a kisbaba nem sérült meg az esetnél, amikor bátyja hanyatt-homlok elmenekült.
Azért jó, ha tudod, hogy a testvérféltékenység szinte minden családban megjelenik, ha jön egy újszülött húg vagy öcs. Aggódnod azonban nem kell, mert az esendő, teljesen kiszolgáltatott baba láttán a mégoly féltékeny testvérek is legalább némi szánalmat éreznek. Ez az a pillanat, amit a szülőknek okosan kell kihasználnia.
Címlapkép: Getty-illusztráció

Hozzászólások

Mit játsszak a gyerekkel? Kalkulátor

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Facebook

Szponzorált hirdetések