Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Videó - Egy anya vicces szökési kísérlete a gyerekszobából

Szerző: Babaszoba.hu

2017. január 31. | Frissítve: 2020. augusztus 11.

Forrás: babaszoba.hu

Az alábbi videó vírusként terjed az interneten. Nem csoda, hiszen mindannyiunk számára nagyon ismerős a viccesnek tűnő jelenet. Hogyan szökj ki a gyerekszobából, ha végre elaludt a kisbabád? Nézd meg!

Caryn Morris szökése


"Végre alszik! De hogy menjek ki a szobából, hogy ne ébredjen fel?" - ugye neked is ismerős a szituáció? Ezért is annyira vicces a videó, amit a scarymommy.com is megosztott.
Tyrone és Caryn Morris baráti vacsorát rendeztek. A 15 hónapos kisfiuknak, Brody-nak viszont lassan nyugovóra kellett térnie. Édesanyja megpróbálta őt lefektetni, de aztán valahányszor elindult az ajtó felé, a kisfia felállt a kiságyban és nemtetszését fejezte ki. Valószínűleg társaságra vágyott alvás helyett. Mit tesz ilyenkor egy kétségbeesett anya?
Íme a videó:
És mit gondol erről az édesapa, Tyrone? Nos, ő élvezi, hogy kamerákkal felszerelt házban laknak, így láthatja, hogyan próbálja lefektetni gyermeküket a felesége, aki a sikeres tett után leopárd kúszással próbál kiosonni a gyerekszobából. Vajon az édesanya is jól mulatott közben?
"Úgy döntöttem, a földön ülve várom meg, míg Brody elalszik, onnan néztük egymást. Aztán láttam, hogy már alig van nyitva a szeme. Lefeküdtem a földre, vártam, mozdul-e, de nem. Kicsit arrébb kúsztam. Továbbra sem mozdult. Még tovább kúsztam, majd még tovább, így szép lassan eljutottam az ajtóig. Onnan pedig már vissza sem néztem."

Hozzászólások

Mit játsszak a gyerekkel? Kalkulátor

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Facebook

Szponzorált hirdetések

Kapcsolódó fórum témák