Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Victoria Beckham új divatot teremt

Szerző: Fodor Marcsi

2011. szeptember 14.

Forrás: babaszoba.hu

Victoria Beckham szokás szerint magas sarkú cipőben botladozik, miközben magához öleli pár hetes lányát, Harper Sevent. De a lapok címlapjára nem ezzel került, hanem azzal, hogy fennhangon hirdeti: ezt a babát szoptatni fogja, és homeopátiával gyógyítja.

Ez már nem ugyanaz a nő!

Három fiú ide vagy oda, eddig senki sem vette komolyan Victoria Beckham anyai ösztöneit. Talán mert legyen szól ruhákról, szülésről vagy babatáplálásról - az egykori Spice Girl ment a saját feje után. Ha szülés, akkor császár, hogy ne fájjon. Ha cipő, akkor a legmagasabb sarkak, nem számít, ha fáj a háta vagy a lába. És a babatáplálás? Természetesen tápszer, hiszen esze ágában sem volt szoptatással elrontani gömbölyűre plasztikáztatott melleit, vagy éjszaka a fiúk mellett virrasztani.

Belül minden más lett!

Ám valami most megváltozott. Bár a látvány ugyanaz - csontsovány nő nagy napszemüvegben, drága designer ruhákban és brutálisan magas sarkú cipőkben -, ott belül minden más lett. A várva várt kislány igazi melegszívű anyát formált a puccos popikonból. Elhatározta ugyanis, hogy Harper Seven mindenből a legjobbat kapja majd, még akkor is, ha ez áldozatokkal jár. Ennek érdekében még a terhesség előtt kivetette az implantátumait, hogy semmi se akadályozza a szoptatást, és bármilyen nagyon megkínozta is a terhesség alatt a reggeli rosszullét, csakis homeopátiás szereket szedett be. Mivel Victoria sokat aggódott, és a vérnyomása is alacsony, az orvosa a hánytatógyökér (Ipecacuana) kivonatát ajánlotta neki, amivel annyira elégedett volt, hogy elhatározta, a kis Harper Seven igazi homeobébi lesz.
Bár szívesen megtapasztalta volna a hagyományos szülést is, a három császár után ezt nem ajánlották neki az orvosok - ahhoz azonban ragaszkodott, hogy szülés után neki is és a babának is hegyi árnikát (Arnica Montana) adjanak, ami csökkenti a vérzést az anyánál és az esetleges véraláfutásos zúzódásokat a babánál. Victoria a szülés után két hétig szedett még a sebgyógyulást segítendő mezei kalászból (Staphisagria) készült szert is, amely javítja a sebszélek gyógyulását, és megakadályozza a hegesedést.
Victoria egyébként magától Kate Middletontól kapta meg a legjobb homeopata orvos nevét, aki természetesen ugyanaz, aki az anyakirálynőt is kezeli, és aki a pletykák szerint termékenységfokozó szereket ad az ifjú hercegnőnek is, hogy mihamarabb megérkezzen a várva várt trónörökös.

Hozzászólások

Mit játsszak a gyerekkel? Kalkulátor

Válaszd az örömteli fejlődést gyermeked számára! (X)

Kisbabád mosolya a legbiztosabb visszajelzése annak, hogy jól érzi magát és boldog. Ez a mosoly tudatja minden szülővel, hogy gyermeke fejlődése örömteli, a világ bármely pontján is éljenek. De mégis mi a titka az örömteli fejlődésnek?

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Facebook

Szponzorált hirdetések

Kapcsolódó fórum témák