Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Végre jól érzem magam a bőrömben!Átváltoztattuk!

Szerző: Babaszoba.hu

2013. május 14.

Forrás: babaszoba.hu

Szépségcsapatunk újra munkába lendült. Most Diának adtunk ötleteket, hogy miként tud néhány apró trükkel játszóteres anyukából munkahelyi vezetővé változni.

Előtte

Saár-Palánki Diána (33) Balassagyarmatról jelentkezett az átváltoztatásra. - Kislányom, Hanna 2012. január 3-án született - írta levelében. - A szülés előtt egy helyi cégnél voltam értékesítési és marketingvezető, ahol különös hangsúlyt kap a jó megjelenés. Bár még van egy kis időm a visszatérésig, de gyorsan szaladnak a hónapok, és nem szeretnék majd egy év múlva kétségbeesetten a szekrény előtt állni az első munkanap reggelén azzal a felkiáltással, hogy "Úúúúristen, mit vegyek fel?" Emellett az is fontos, hogy a férjem és a kislányom büszke legyen a csinos, dolgozó anyukájára, és szeretnék újra sikeres lenni a munkámban is, amihez elengedhetetlen a megfelelő önbizalom, na és ehhez a megfelelő megjelenés.


Utána

Diát először stylistunk, Kozák-Ignáth Évi vette kezelésbe. Modellünk bizonytalanul keresgélt a rengeteg ruha között, de Évi határozottan irányította a próbát.

"Sárga nadrág!" - mutatott a vállfára, és Dia elsápadt.

"Ezt ne! Légyszi!"

De Évi hajthatatlan volt, és csak rárimánkodta a lányra a ruhát. Közben előkapott egy leopárdmintás felsőt, fekete kabátot, gyöngysort, tűsarkút, övet - és Dia feszessége lassan engedni kezdett. A katonazöld overall pedig egyből elvarázsolta a fiatal anyukát.


Alakul a frizura

A ruhapróba után a frizura elkészítése következett. Dia nem győzködött sajnálkozni rövid, unalmas barna haja miatt, de Hegedűs Zoltán, az Allure szalon fodrásza leintette. - Várd ki a végét! - mondta sejtelmesen, és vágni, festeni kezdett. Vöröses fényű, vagány, modern frizura kerekedett ki a végén.
Horacsek Ági sminkes kifestette Diát, az alapvető sminkelési technikákra is megtanította. A szakember elmondta, hogy modellünkkel könnyű dolga volt: hibátlan arcbőr, tiszta tekintet, szép vonások. Csak a részletekhez kellett nyúlni, a szemöldökvonalhoz, szájkontúrhoz. A színek egyből új nőt varázsoltak Diából.


A Kismama átváltoztató csapata

A fotózásra - ahogy az lenni szokott - a kisgyerekes anyuka feloldódott. s Még az időnként felsíró Hanna baba se tudta kizökkenteni a vidám hangulatból, sőt, mire vége lett az egész műveletnek, az egész család együtt örült az átváltoztatós napnak. Szilágyi Stefi fotós kamerája szerencsére minden pillanatot rögzített.

Hozzászólások

Mit játsszak a gyerekkel? Kalkulátor

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Facebook

Szponzorált hirdetések