Baba

Végre jól érzem magam a bőrömben!

Szépségcsapatunk újra munkába lendült. Most Diának adtunk ötleteket, hogy miként tud néhány apró trükkel játszóteres anyukából munkahelyi vezetővé változni.
2013. Május 14.

Saár-Palánki Diána (33) Balassagyarmatról jelentkezett az átváltoztatásra. – Kislányom, Hanna 2012. január 3-án született – írta levelében. – A szülés előtt egy helyi cégnél voltam értékesítési és marketingvezető, ahol különös hangsúlyt kap a jó megjelenés. Bár még van egy kis időm a visszatérésig, de gyorsan szaladnak a hónapok, és nem szeretnék majd egy év múlva kétségbeesetten a szekrény előtt állni az első munkanap reggelén azzal a felkiáltással, hogy „Úúúúristen, mit vegyek fel?” Emellett az is fontos, hogy a férjem és a kislányom büszke legyen a csinos, dolgozó anyukájára, és szeretnék újra sikeres lenni a munkámban is, amihez elengedhetetlen a megfelelő önbizalom, na és ehhez a megfelelő megjelenés.

Végre jól érzem magam a bőrömben!

Diát először stylistunk, Kozák-Ignáth Évi vette kezelésbe. Modellünk bizonytalanul keresgélt a rengeteg ruha között, de Évi határozottan irányította a próbát.

„Sárga nadrág!” – mutatott a vállfára, és Dia elsápadt.

„Ezt ne! Légyszi!”

De Évi hajthatatlan volt, és csak rárimánkodta a lányra a ruhát. Közben előkapott egy leopárdmintás felsőt, fekete kabátot, gyöngysort, tűsarkút, övet – és Dia feszessége lassan engedni kezdett. A katonazöld overall pedig egyből elvarázsolta a fiatal anyukát.

Végre jól érzem magam a bőrömben!

A ruhapróba után a frizura elkészítése következett. Dia nem győzködött sajnálkozni rövid, unalmas barna haja miatt, de Hegedűs Zoltán, az Allure szalon fodrásza leintette. – Várd ki a végét! – mondta sejtelmesen, és vágni, festeni kezdett. Vöröses fényű, vagány, modern frizura kerekedett ki a végén. Végre jól érzem magam a bőrömben!

Horacsek Ági Végre jól érzem magam a bőrömben!

sminkes kifestette Diát, az alapvető sminkelési technikákra is megtanította. A szakember elmondta, hogy modellünkkel könnyű dolga volt: hibátlan arcbőr, tiszta tekintet, szép vonások. Csak a részletekhez kellett nyúlni, a szemöldökvonalhoz, szájkontúrhoz. A színek egyből új nőt varázsoltak Diából.

Végre jól érzem magam a bőrömben!

A fotózásra – ahogy az lenni szokott – a kisgyerekes anyuka feloldódott. sMég az időnként felsíró Hanna baba se tudta kizökkenteni a vidám hangulatból, sőt, mire vége lett az egész műveletnek, az egész család együtt örült az átváltoztatós napnak. Szilágyi Stefi fotós kamerája szerencsére minden pillanatot rögzített.