Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Vadasparkba babával

Szerző: Babaszoba.hu

2011. augusztus 2.

Forrás: babaszoba.hu

Ha kis pelenkással vagy pelenkásokkal kelsz útra, fontos szempont, hogy van-e olyan hely a célállomáson, ahol etethetsz, szoptathatsz, pelenkázhatsz, és mindezt tiszta, nyugodt körülmények között.

Hírek a Budakeszi Vadasparkból: több kényelmi szolgáltatás mellett a közelmúltban átadtak egy minden igényt kielégítő Baba - Mama szobát!

Baba-mama kuckó rögtön a bejárat mellettA látogatók jelentős hányadát teszik ki azok a szülők, akik kis gyerekkel látogatnak el a vadasparkba, ezért egyáltalán nem elhanyagolható szempont részünkről, hogy a kirándulásuk alkalmával minél komfortosabban érezzék magukat. Ezért a legkisebbek és anyukájuk kényelmét maximálisan szem előtt tartva alakították ki a főbejáratnál a térítésmentesen használható szoptató-pelenkázó szobát, ahol a babák és a mamák is otthonosan érezhetik magukat, és bármikor elvonulhatnak, ha szeretnének zavartalanul kettesben lenni.

Ilyen belülről!


Ugyanitt továbbra is díjmentesen vehetők igénybe a túra-babakocsik, melyek segítségével könnyebbé válhat a séta. Kicsik, nagyok és közepesek figyelmébe is ajánlják a vadaskert honlapja mellett a kifejezetten gyerekeknek szóló tematikus weboldal. Itt nemcsak játékokat, állatos meséket találhatnak a gyerekek, hanem a vadaspark aktuális híreiről, állatairól is olvashatnak!


Hozzászólások

Mit játsszak a gyerekkel? Kalkulátor

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Facebook

Szponzorált hirdetések