Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Ukuleléztél már advent idején?Programajánló

Címkék:

program

Szerző: Sződy Judit

2011. december 16.

Forrás: babaszoba.hu

Ha nem, épp ideje! De találtunk koncertet, bábszínházat, filmet és vásárt is.


Minden hétfőn ukulele a KidSpiritben!

Kárász Eszter kedves dalaival, ukuleléjével és bábjaival, valamint a Minivilág könyveivel várnak a KidSpiritben! Az intézmény más programokat is kínál a kismamáknak és bölcsődés korú gyermekeiknek, ehhez csatlakozott a Minivilág, így hétfőnként találkozhattok velük, könyveikkel és Kárász Eszterrel egy vidám Dalolka keretében.
Legközelebb: 2011. december 19., hétfő 17.30

Segíts az Életrevalóknak!

Európában már több mint tízmillióan látták az Életrevalók című filmet, mely egy nyaktól lefelé sportbalesetben megbénult férfi és egy volt "börtöntöltelék" barátságát mutatja be. A film különös humorral tanít meg bennünket arra, hogy fogyatékkal élve is lehet teljes életünk, s hogy néha az egészséges emberek is sok rejtett fogyatékosságot hordoznak magukban, melyből a szeretet és barátság ereje segít kilábalni. A film december 21-i bemutatója segítségével a magyarországi forgalmazó, a Budapest Film a Mozgásjavító Iskola és Szakközépiskola számára szeretné felajánlani a VIP-premier előtti bemutató teljes bevételét.

Holle anyó Szombathelyen

December 18-án (vasárnap) 10-től nézhetitek meg a klasszikus történetet a Mesebolt Bábszínház Kamaratermében.
A Grimm testvérek meséje különös világba röpít: beszél az almafa, a kemence, megsértődik a fazék, és énekelnek a hópihék. Holle anyóhoz bárki betévedhet egy szép napon, és csak a látogatón múlik, hogy mit hoz el magával ebből a titokzatos kunyhóból. Az árva lány története a kitartásról, a bizalomról, a segítő szándékról szól. A boldogság elérhető, de nem elég csak kinyújtani a kezünket, tenni kell érte, és ez nem mindig egyszerű feladat...

Cipősdoboz-koncert - Magyar Rádió Szimfonik Live

A Magyar Rádió produkciójában a Sziget nulladik napján tizenegy hazai pop-rock zenekar két-két dalát mutatták be a Magyar Rádió Szimfonikus Zenekarára hangszerelt változatban élőben. A Magyar Rádió Szimfonik Live második alkalommal - és ezúttal jótékony céllal - a Budapest Sportarénában áll színpadra, december 19-én, hétfőn este 7-től, a 200 tagú, modern gospelt éneklő Golgota Gospel Kórus nyitóblokkjával kiegészítve.

Advent a Duna Palotában

Professzionális iparművészek adventi kiállítása és vására kerül megrendezésre a Duna Palotában december 16. és 18. között. A magyar kortárs professzionális iparművészet minden szakterületéről láthatóak alkotások, és a közönség találkozhat az alkotóművészekkel.
A kiállításon határon túli magyar iparművészek is szerepelnek műveikkel. A rendezvényt csodálatos koncertek teszik még színesebbé, ünnepélyesebbé.

Hozzászólások

Mit játsszak a gyerekkel? Kalkulátor

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Facebook

Szponzorált hirdetések

Kapcsolódó fórum témák