Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Újra indul a Stílusakadémia!Hogy az ünnepek alatt is a legjobb formádat hozd!

Szerző: Babaszoba.hu

2012. október 30.

Forrás: babaszoba.hu

Ideális ajándék lehet szeretteinknek és/vagy önmagunknak ötnapos stílus-tanfolyamunk, amelynek színvonalát a Cosmopolitan, az Elle, a Marie Claire, a Maxima főszerkesztői és legkitűnőbb stílustanácsadói garantálják!


Minimum 6 jó okot tudunk arra, hogy a Stílusakadémiát válaszd november 17-18-án; november 24-25-én, valamint a záró napon: december 1-én.
1. Önbizalommal töltünk fel! Hiszen a kurzus segítségével felfedezheted egyéni stílusodat, és kihozhatod magadból a maximumot.
2. Mindenről szó lesz, ami divat, szépség és trendek!
3. A szakma neves képviselői oktatnak! Többek között Gera Anna nemzetközi sminkmester, Hajas László mesterfodrász, Kiss Szilárd a Cosmopolitan, Gurics Krisztina az Elle, és Laczkó Mónika a Marie Claire divat- és szépségszerkesztője.4. A kurzus személyre szabott. Olyan "megoldó kulcsot" ad át, aminek birtokában mindenki tudatosan mozoghat a szépségápolási termékek, a színek, a formák és a trendek világában.
5. Ajándékokkal halmozunk el! A kurzus díja - bruttó 45 000 Ft - tartalmaz egy 20 000 Ft értékű, nemzetközi színvonalú kozmetikai márkákból összeállított szépségcsomagot, és egy negyedéves magazin előfizetési lapcsomagot (tartalma: Cosmopolitan, Elle, Marie Claire, Maxima).
6. Segítünk megőrizni a stílusod! A kurzus után egy hónapig személyre szóló konzultációt tartunk.
A tanfolyamot a Douglas Parfüméria támogatja, de ott lesz tanácsaikkal a Bársony Lézerklinika (szépészeti eljárások, zsírbontás, lézeres esztétikai eljárások), a Manna szappan (hand made, nature és biokozmetikumok), a Masca Fashion (magyar divatcikkek: magas minőség, elérhető áron), a Mystic Day (letisztult, elegáns divatáru, a dolgozó nő mindennapi viselete), és az Ungaroswiss (exkluzív óramárkák forgalmazója: Doxa, Edox, Gucci, Nina Ricci, Cornavin).
Stílusakadémia - ahol kitalálhatod önmagad!
További információ: www.stilusakademia.com

Hozzászólások

Mit játsszak a gyerekkel? Kalkulátor

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Facebook

Szponzorált hirdetések