Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Újra a régi akarok lenniA Kismama átváltoztató műhelyében

Szerző: Igaz Márta

2013. június 3.

Forrás: babaszoba.hu

Végh Zsanett (35) két kicsi gyermeke mellett is dolgozik, egy kozmetikai cég képviselőjeként különösen fontosnak érzi, hogy mindig ápolt legyen. Ezért jelentkezett az átváltoztatásra.

Előtte

- Már gyerekkoromban is sokat adtam magamra, mindig fontos volt számomra a külsőm, a jó megjelenés. A boltba sem mentem le smink nélkül, anyukám csodálkozott is, de én így éreztem jól magam. Kozmetikus az eredeti foglalkozásom, talán nem véletlenül választottam azt a pályát. A hajamra nagy gondot fordítok, ha az nincs rendben, egész nap rosszul érzem magam.

A kisfiam, Zsombor (2 és fél éves) születése után is ügyeltem a sminkemre és a hajamra, nem akartam elhanyagolt anyuka lenni, azonban mióta a kislányom, Zora (7 hónapos) megszületett, úgy érzem, valami megváltozott. Sokkal több lett a teendőm, hiszen már két gyereket kell ellátnom a háztartás és a munka mellett, nem érzem a régi magabiztosságot a külsőmmel kapcsolatban. Ezért írtam a Kismamának, mert jó lenne visszanyerni régi önmagamat.

A fényképek láttán ez teljes mértékben sikerült neki. Hegedűs Zoltán, az Allure szalon fodrásza az arc lágyítására helyezte a hangsúlyt, és szeretett volna igazán modern frizurát varázsolni Zsanettnek. Olyat, ami akkor is trendi, ha hátul összefogja. Először a sötétbarna hajba rézszínű melírcsíkokat húzott, majd a félhosszúból félrövidet vágott. Hátul a nyak alsó vonaláig ér most Zsanett haja, kétoldalt viszont hosszabb maradt, így a félrefésülhető frufruval gyönyörűen keretezi, lágyítja a fiatal anyuka arcát.
Horacsek Ági sminkes keskenyítette Zsanett arcformáját, egységesítette az arcszínét, zöld szemét pedig csodaszépen kiemelte a lila egy sötétebb árnyalatával, majd cicásra húzta. A szájfény színéhez a mellény árnyalata adta az ötletet.Kozák-Ignáth Évi stylist javaslata, hogy tavasszal viruljunk ki, használjuk bátran a színeket, az élénk kiegészítőket. Az első összeállításban a vidám virágos nadrágon és a ciklámen mellényen van a hangsúly. Az öv és a vastag nyaklánc eltereli a figyelmet a hasról és a csípőről. A púderszínű magas sarkú cipő, ami most nagy divat, és mindenhez illik, szépen nyújtja Zsanett alakját. Tavasszal még kell a kabát, az A vonalú tunikát slankítja, megtöri a mustársárga egygombos zakó, a balerinacipő aranydíszítése pedig visszaköszön a hangsúlyos nyakláncon. A farmer vagánnyá, a hozzá illő kistáska pedig elegánssá teszi a szettet. Mindkét összeállításban autóba ülhet és felkeresheti ügyfeleit Zsanett, de a játszótéren vagy bölcsis rendezvényeken is lazán elegánsnak érezheti magát.
Kismama átváltozató csapata

Szilágyi Stefi fotós kamerája előtt olyan boldogan és magabiztosan mosolygott, hogy az átváltoztató stáb egyetlen tagjaiban nem maradt kétség afelől, hogy elérték Zsaninál azt, amiért jött.

Hozzászólások

Mit játsszak a gyerekkel? Kalkulátor

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Facebook

Szponzorált hirdetések