Baba

Újdonság a babakozmetikumok között!

A közelmúltban két kíméletes bőrápolóval bővült a babakozmetikumok köre.
2017. Október 18.

A Schüssler natúr babafürdető és a Schüssler natúr popsikrém minősített természetes hatóanyagokból álló készítmények, melyek nem tartalmaznak szintetikus összetevőket és maximális védelemet nyújtanak a bőrápolásban.

Álomhozó babafürdető organikus levendulával

A kisbaba érkezése örömteli esemény, ám még gyakorlott szülőknek is okozhat némi fejtörést, hogy mikor, milyen gyakran és mivel történjen a baba fürdetése. Ráadásul a picik napirendjének fontos állomása a nagyjából azonos időben történő fürdetés. A Schüssler natúr babafürdetővel könnyen élménnyé varázsolhatod a pancsolást, miközben nem kell aggódnod a káros anyagok hatásaitól sem. A Schüssler babafürdető gazdag olyan értékes összetevőkben, mint például a természetes körömvirág -és hibiszkus kivonat, a sárgabarackmag-, a jojoba-, az argán-, a kókusz -és az avokádóolaj, melyek együttesen járulnak hozzá a bőr kíméletes tisztításához. Habzását egy bőrbarát, organikus kókuszból kivont összetevőnek köszönhető, így mentes a szintetikus SLS-től is. A Schüssler-féle sók közül a Nr. 8-as sóval kombináltuk, mely a bőr hidratáltságát támogatja. Krémes állaga, lazító levendula illata gyorsan a család kedvence lesz!

A popsikrémek krémje

A babák nagyon élvezik, ha nincs rajtuk pelenka, és a bőrük szabadon lélegzik. Ha szeretnéd természetes összetevőkkel ápolni a baba bőrét két pelus között, válaszd a Schüssler natúr popsikrémet! A Schüssler popsikrém két Schüssler-féle sót is tartalmaz, melyek együttesen enyhíthetik az esetleges pirosságot, és az enyhe pelenkakiütés tüneteit. Emellett tartalmaz még minősített jojoba-, avokádó-, kókusz- és levendula olajat, organikus shea vajat és körömvirág kivonatot, melyek együttesen maximális védelmet nyújtanak a még a nagy nedvességnek kitett bőrfelületen is.