Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Új trend: művészi fotók a szoptatásról

Szerző: Babaszoba.hu

2016. december 29.

Forrás: babaszoba.hu

Te is megörökítetted már, ahogyan a kisbabádat szoptatod? Akkor ezt az új trendet mindenképp próbáld ki! Ezek a fotók szavak nélkül is mindent elmondanak arról, mennyire csodálatos és fontos az anyatejes táplálás.

Fotó: Instagram


A szoptatás az egyik legtermészetesebb dolog a világon. Egyre több édesanya alkalmazza azt a gyönyörű gyakorlatot, ami a szoptatás mindennapi rutinját egy pillanat alatt művészetté varázsolja. A közösségi médiát elárasztották a #TreeOfLife hashtag-gel ellátott, szívet melengető dizájnba burkolt "brelfie"-k, vagyis az olyan fotók, melyeken kisbabák láthatók szoptatás közben- írja a Fitpregnancy.
A PicsArt alkalmazásra lesz szükséged hozzá, onnan letöltöd annak a fának a képét, amelyik a legjobban tetszik és azt rárakod az általad kiválasztott, előre feltöltött szoptatós fotódra. Utána a színekkel és effektekkel számtalan variációt hozhatsz létre. Lenyűgöző képeket készíthetsz így kettőtök meghitt pillanatáról, amik az évek múlásával is arra fognak emlékeztetni, hogy milyen csodálatos dolgot adtál kisbabádnak azzal, hogy anyatejjel tápláltad.
Natalia Vodianova szupermodell is részt vesz abban a mozgalomban, ami a szoptatást népszerűsíti. Fotójával szeretné felhívni a figyelmet az anyatejes táplálás fontosságára. Instagramján közzétett csodálatos szoptatós képe bemutatja, milyen mélyek a szeretet és gondoskodás gyökerei.

Natalia és kisbabája

De nem ő az egyetlen édesanya, aki támogatja ezt a mozgalmat. Anyák ezrei tettek közzé saját oldalukon a "brelfie"-jeiket, ezzel a különleges, új trenddel felruházva. Te kipróbáltad már?

Fotó: Instagram


Hozzászólások

Mit játsszak a gyerekkel? Kalkulátor

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Facebook

Szponzorált hirdetések

Kapcsolódó fórum témák