Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Új külsőre vágyom

Szerző: Babaszoba.hu

2013. október 3.

Forrás: babaszoba.hu

A gyes alatt kisebb gondja is nagyobb annál az édesanyának, hogy a külsejével foglalkozzon. Három gyerek után aztán nem csoda, ha egyszer észbe kap: te jó ég, ki segít nekem újra nővé változni?!

Előtte

Vargáné Kiss Melinda is hasonló gondok miatt fordult a Kismama átváltoztató csapatához. A háromgyerekes édesanya újévkor (a harmadik gyerek születése után) döntött úgy, hogy új életet kezd a férjével és megszabadul a túlsúlyától. Az életmódváltás nem ment könnyen, de kitartóak voltak, és Melinda már több mint tíz kilótól szabadult meg. A nagy boldogságba azonban egy kis üröm is vegyült.

- Az a baj, hogy ne nem tudom, miként is legyen tovább - mondja. - Milyen ruhákat hordjak? Felvehetek minit? Maradjak a bevált nadrágnál? A három gyermek miatt szinte csak kismamaruhák vannak a szekrényemben és teljesen tanácstalan vagyok, hogy mi áll jól.

Aztán itt a hajam. Egy fodrász rettenetesen elrontotta a színét, ezért azóta nem is merek szakemberhez menni. Marad az otthoni hajfestés, és hát az eredmény magáért beszél...

Melindát először stylistjaink, Záray Kata és Benedek Berta vették kezelésbe. A fiatal édesanya rajongott a sportos farmerruháért, ami nem csak napközben mutat jól, hanem az óvodából hazamenet is. Sőt, még a játszótérre is be lehet ugrani benne.

Az esti programra egy színes, kellemes esésű anyagú ruhára esett a választás, ami jól kiemeli alkalmi modellünk szeme színét.Hegedűs Zoltán, az Allure szalon fodrásza helyreigazította a fodrászok becsületén esett csorbát, és egy egységes, barnás-vörös tónusú hajszín festett Melindának. Az új szín sokkal fiatalosabb és természetesebb volt, mint a régi.

Horacsek Ági sminkes rövid sminkoktatással egybekötött sminkelést tartott. Melinda nyitott volt minden újdonságra, örömmel nézte az eredményt.

Utána

Az utolsó felvonás főszereplője a kamera. Szilágyi Stefi fotósunknak könnyű dolga van. Melinda teljesen feloldódott és élvezi, hogy a Kismama csapata új nőt varázsolt belőle.

Hozzászólások

Mit játsszak a gyerekkel? Kalkulátor

4 hasznos tipp: így védd a kisbabád bőrét! (X)

Testünk védelméhez fontos, hogy megőrizzük bőrünk épségét, ami odafigyelést igényel a mindennapokban, főleg a kisbabák esetében. Itt a 4 legfontosabb dolog a csecsemők bőrének védelme kapcsán!

Köböl Anita: "minden pillanatot ki kell élvezni" (X)

Köböl Anita műsorvezető néhány hete hozta világra első gyermekét, Lénát. Az újdonsült édesanyával beszélgettünk a várandósságáról, az első hetek tapasztalatairól, örömeiről.

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Facebook

Szponzorált hirdetések

Kapcsolódó fórum témák