Baba

Új külsőre vágyom

A gyes alatt kisebb gondja is nagyobb annál az édesanyának, hogy a külsejével foglalkozzon. Három gyerek után aztán nem csoda, ha egyszer észbe kap: te jó ég, ki segít nekem újra nővé változni?!
2013. Október 03.

Vargáné Kiss Melinda is hasonló gondok miatt fordult a Kismama átváltoztató csapatához. A háromgyerekes édesanya újévkor (a harmadik gyerek születése után) döntött úgy, hogy új életet kezd a férjével és megszabadul a túlsúlyától. Az életmódváltás nem ment könnyen, de kitartóak voltak, és Melinda már több mint tíz kilótól szabadult meg. A nagy boldogságba azonban egy kis üröm is vegyült.

– Az a baj, hogy ne nem tudom, miként is legyen tovább – mondja. – Milyen ruhákat hordjak? Felvehetek minit? Maradjak a bevált nadrágnál? A három gyermek miatt szinte csak kismamaruhák vannak a szekrényemben és teljesen tanácstalan vagyok, hogy mi áll jól.

Aztán itt a hajam. Egy fodrász rettenetesen elrontotta a színét, ezért azóta nem is merek szakemberhez menni. Marad az otthoni hajfestés, és hát az eredmény magáért beszél…

Új külsőre vágyom

Melindát először stylistjaink, Záray Kata és Benedek Berta Új külsőre vágyom

vették kezelésbe. A fiatal édesanya rajongott a sportos farmerruháért, ami nem csak napközben mutat jól, hanem az óvodából hazamenet is. Sőt, még a játszótérre is be lehet ugrani benne.

Az esti programra egy színes, kellemes esésű anyagú ruhára esett a választás, ami jól kiemeli alkalmi modellünk szeme színét.

Hegedűs Zoltán, az Allure szalon fodrásza helyreigazította a fodrászok becsületén esett csorbát, és egy egységes, barnás-vörös tónusú hajszín festett Melindának. Az új szín sokkal fiatalosabb és természetesebb volt, mint a régi. Új külsőre vágyom

Új külsőre vágyom

Horacsek Ági Új külsőre vágyom

sminkes rövid sminkoktatással egybekötött sminkelést tartott. Melinda nyitott volt minden újdonságra, örömmel nézte az eredményt.

Új külsőre vágyom

Az utolsó felvonás főszereplője a kamera. Szilágyi Stefi fotósunknak könnyű dolga van. Melinda teljesen feloldódott és élvezi, hogy a Kismama csapata új nőt varázsolt belőle.