Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Üdvözlünk a Baby Dove világában (X)

Szerző: Babaszoba.hu

2019. október 21.

Forrás: babaszoba.hu

Tudjuk, hogy nincs jó vagy rossz út szülőként - csak a Te utad. Ezért hoztuk létre a Baby Dove-ot, hogy segítsen Téged a babád gondozásában ezen az izgalmas, de néha ijesztő utazáson.

Gyermeked születésétől kezdve ott leszünk, hogy segítsünk bőrápolási szakértelmünkkel. Te tudod, hogy mi a legjobb Neki, mi pedig segítünk, hogy megadjuk azt a gyengéd törődést bőrének, amire szüksége van. Csak bízz magadban, és mi ott leszünk, hogy támogassunk.
Termékeink ápolják a babák bőrét, túlmutatva a gyengédségen, segítenek visszaállítani a bőr nedvességtartalmát, melyből az újszülöttek könnyen veszítenek. Akár egy könnymentes samponról, a baba fürdetőjéről, vagy egy bőrtápláló fürdés utáni testápolóról legyen szó, biztos lehetsz benne, hogy termékeink használatával jót teszel gyermekeddel.

5 tippünk a babák bőrének ápolásához

Válaszd mindig a Számodra leginkább megfelelő módszert, olyan termékekkel, amelyekben tudod, hogy megbízhatsz. Mivel a babák bőre vékony és érzékeny, a Baby Dove egy olyan gyengéd babaápoló termékekből álló családot alkotott meg, amelyet szülők és orvosok egyaránt teszteltek és gyengéden ápolják a babák bőrét.
1.     Ápoló hatású termékek
A babák bőre még fejlődésben van, gyorsabban veszíthet a nedvességtartalmából, mint a felnőtt bőr, amely a kicsik bőrének kiszáradásához vezethet. A gyengéd, hipoallergén Baby Dove Rich Moisture Testápoló ápolja és segít simává varázsolni az érzékeny bababőrt.
2.     Gyengédség
A Baby Dove Rich Moisture Fürdető kíméletes a babák finom bőréhez. Gazdag, krémes habja nem csupán gyengéd, hanem segít pótolni a bőr tápanyagait, melyekből a fürdés közben veszíthet, így gyermeked bőre puha és selymes maradhat.  
3.     Könnymentes
Aggódsz amiatt, hogy a termék a baba szemébe kerül? Használd a szemészek által tesztelt, könnymentes termékünket, a Baby Dove Rich Moisture Sampont. 
4.     Alkoholmentes
Olyan babatörlőkendőt keresel, amely kíméletes a kicsi finom bőréhez? A Baby Dove Rich Moisture Nedves Törlőkendő alkoholmentes, olyan gyengéd, mint a tiszta víz, és segít a baba bőrét puhán tartani.
5.     Testreszabott bőrápolás
Ha gyermeked bőre érzékeny, még inkább oda kell figyelned arra, hogy milyen termékeket használsz. Ezért alkottuk meg a Sensitive Moisture termékcsaládot. A Baby Dove Sensitive Moisture Fürdető például illatanyagmentes és kifejezetten érzékeny bőrre való, hogy a fürdetés ezután ne az idegeskedésről szóljon, hanem a boldog, közös játékról!
Tökéletes anyák nem léteznek, csak igaziak!

Mit játsszak a gyerekkel? Kalkulátor

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Facebook

Szponzorált hirdetések