Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Tuti tippek, hogy állást találj!

Szerző: Babaszoba.hu

2011. november 12.

Forrás: Jól-lét Alapítvány

Állást keresel? Hát ezzel sem vagy egyedül... A Női klikket neked találták ki!Egyedülálló online álláskeresési tanfolyamot indított közös kezdeményezéssel a JÓL-LÉT Alapítvány és a támogató UPC Magyarország Kft. kisgyermekes, pályaújrakezdő nők, anyák számára. A program célja, hogy a gyermekvállalás után a munka világába visszatérni kívánó szülők hasznosítani tudják az internet előnyeit az álláskeresésben, a nők a saját jövedelem megszerzéséhez vezető úton ki tudják aknázni az online kommunikáció határtalan lehetőségeit, fejlődjenek digitális képességeik. Az elektronikus tréning számodra is ingyenesen elérhető a www.noiklikk.hu weboldalon.

Nórának sikerül?

Hogyan fogjanak az álláskereséshez azok az a nők, akik néhány évet otthon töltöttek a szülés után vagy a gyermeknevelést megelőzően még nem volt munkájuk, így még soha nem szembesültek ezzel a feladattal, nem ismerik az internetes lehetőségeket? Mit is jelentenek azok a kifejezések, hogy munkaerőpiaci reintegráció, atipikus munkavégzés, vagy éppen önismeret? A hosszabb távollét után gyakran nem könnyű felmérni, milyen lehetőségek vannak az álláspiacon, milyen eséllyel rendelkeznek a munkába visszatérők, mire van szükség a sikeres elhelyezkedéshez.
A Női klikk online állástaláló tréning ezen a folyamaton kalauzol végig , szórakoztató formában, Nóra történetén keresztül, aki két gyermeke születése után újra munkába szeretne állni. Az ő feljegyzéseit követheted nyomon az álláskeresés mikéntjéről nyolc fejezetben. A tananyag elvégzése, a felvetett kérdések átgondolása és a gyakorlati feladatok megoldása után a "tanuló álláskereső" várhatóan reálisabban látja majd önmagát, "eladhatóbb" önéletrajzot tud írni, bátrabban fog hozzá a motivációs levélhez. Eligazodik az internetes álláskeresés világában és felkészültebben érkezik az interjúra. Összességében átgondoltabb, hatékonyabb álláskeresési módszert alakíthat ki magának.
A szöveges információkat, gyakorlatokat és tippeket tartalmazó tananyag minden felhasználó számára ingyenes, csak regisztráció szükséges a hozzáféréshez. A Női Klikk Facebook-oldalán folyamatosan kiegészítő információk lesznek megtalálhatóak. Azok, akik nem rendelkeznek számítógéppel, az ország számos pontján kaphatnak majd segítséget, hogy hozzáférhessenek a rengeteg gyakorlati ismeretet tartalmazó oldalakhoz. A tananyagot regionális rendezvényeken is bemutatják, ahová minden érdeklődőt szeretettel várnak a szervezők: november 15-én Miskolcon, 22-én pedig Veszprémben.

További információkat a www.jol-let.com oldalon találsz.

Hozzászólások

Mit játsszak a gyerekkel? Kalkulátor

Nyugodt alvás = boldog baba (X)

Ki gondolná, hogy a kiságyban édesen szuszogó csemetéje valójában aktív éjszakai életet él? Nem az óránként felébredő, ciciért kiáltó babáról van szó, és nem is a nagyobbacska ágyrajárókról.

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Facebook

Szponzorált hirdetések