Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Tóth Gabi is reagált Schobert Norbi anyákat célzó durva beszólására

Szerző: Babaszoba.hu

2020. január 21.

Forrás: 24.hu

Schobert szerint egy nő se csodálkozzon, ha 70 kilósan nem kívánja a férje. Szerinte a nők tehetnek arról, ha tönkremegy a házasságuk.

Sokakat felháborított Schobert Norbi live videója Fotó: Norbi Update Keto
Schobert Norbi egy Facebook live videóban fejtette ki, hogy azért mennek tönkre a házasságok, mert a nők nem fogynak le szülés után - írta meg a 24.hu.
"A nők számára a lelki szeretet is elég a szexhez, de nálunk, férfiaknál ez mindig vágyból indul. Nagyon nagy hazugság, amikor egy férfi azt mondja, hogy szeretetből, szívből kíván meg egy nőt. Ő a nő külsejét kívánja meg. Amíg egy nő meg tudja kívánni egy férfi belső értékeit, addig ez férfiaknál a külső" - mondta Schobert, majd így folytatta:
"Sajnos a nők a szülésnél cseszik el, mert úgy gondolja, hogy értéket adott a férfinek, a családnak. Tényleg adott értéket, csak a férfi szexualitása ezt az értéket nem tudja értékelni. És amikor az 58 kilós nő helyett a 78 kilós vagy 88 kilós hölgy érkezik meg döngő léptekkel a hálószobába, a férfiak számára kínszenvedés. Egy darabig megy a pornófilmnézés, de nem tudja megkívánni és itt mennek tönkre az emberi kapcsolatok és így lesznek a gyerekek félárvák, mert a nők felszedik azt a 20-30 kilót és nem tudják leadni. Nem beszélve arról, ha terhességnél felszedsz ennyi kilót, a bőröd is olyan ocsmányul tönkremegy, hogy soha nem lesz már az a feszes, szexi, csinos, vonzó bőr. Úgyhogy kedves nők, a férfiak miatt és a boldog szerelem és a szexualitás miatt muszáj, hogy megtartsátok a lánykori súlyotokat."
Schobert okfejtése elég nagyot futott a közösségi médiában: reagált rá Tóth Gabi is, aki megmutatta, hogy néz ki a teste hét héttel szülés után.
 
Férje, Krausz Gábor ezt írta:
"Ezúton Szeretnék elnézést kérni minden Nőtől azért, amit ez hímsoviniszta, nárcisztikus faszkalap kiböfögött két lowkarb kakaóslófasz között. Kikérem magamnak és azt hiszem valamennyi férfitársam nevében, ez csupán egyetlen degenerált ember megnyilvánulása amivel nem tudok azonosulni és azt hiszem ezzel nem vagyok egyedül. Szégyen, hogy 2020-ban egyáltalán van olyan lény, aki így gondolkozik. Ha pedig mégsem és csak figyelemfelkeltés akkor pedig még nagyobb gyászfasz. 
Férfiként, férjként, apaként, EMBERKÉNT kikérem magamnak!"
Tóth Vera is hosszú posztban ítélte el Schobert kijelentéseit, Dér Heni viszont megvédte a fitneszguru kijelentéseit. A felháborodás ellenére Schobert nem kér bocsánatot és kitart véleménye mellett: "Nem fogok kimagyarázni semmit. Nem akarom kimagyarázni, nem akarok bocsánatot kérni. Nem kérek bocsánatot, fenntartom a véleményem. Szerettem volna bedobni a kommunikációs atombombát, de előtte felvettem a sugárvédő ruhámat, hogy ma is tudjak erről beszélni."

Hozzászólások

Mit játsszak a gyerekkel? Kalkulátor

4 hasznos tipp: így védd a kisbabád bőrét! (X)

Testünk védelméhez fontos, hogy megőrizzük bőrünk épségét, ami odafigyelést igényel a mindennapokban, főleg a kisbabák esetében. Itt a 4 legfontosabb dolog a csecsemők bőrének védelme kapcsán!

Köböl Anita: "minden pillanatot ki kell élvezni" (X)

Köböl Anita műsorvezető néhány hete hozta világra első gyermekét, Lénát. Az újdonsült édesanyával beszélgettünk a várandósságáról, az első hetek tapasztalatairól, örömeiről.

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Facebook

Szponzorált hirdetések

Kapcsolódó fórum témák