Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Tökéletes anyák nem léteznek, csak valódiak (X)

Szerző: Babaszoba.hu

2019. október 21.

Forrás: babaszoba.hu

A gyermekvállalás az ember életének talán egyik legnagyobb kihívása. A Baby Dove-ot azért hoztuk létre, hogy segítsen Téged a babád gondozásában ezen az izgalmas, de néha ijesztő utazáson.

Hiszünk benne, hogy nincs jó vagy rossz út szülőként, mert nincs olyan, hogy "tökéletes szülő" - csak valódi anyukák és apukák léteznek, akik legjobb tudásuk szerint gondoskodnak gyermekeikről. Mikor először szülővé válsz, minden új. Könnyen szorongást okozhat az információk és vélemények mennyisége. Ezért szeretnénk segíteni abban, hogy magabiztos legyél a választásaidban, hallgass a megérzéseidre, és mindenekelőtt, úgy gondoskodhass a gyermekedről, ahogy a legjobbnak látod.
Ehhez hozzátartozik az is, hogy ápolod a selymes, puha bőrét és a haját. A Baby Dove termékek ápolják a babák bőrét, túlmutatva a gyengédségen, segítenek visszaállítani a bőr nedvességtartalmát, melyből az újszülöttek könnyen veszítenek. Akár egy könnymentes samponról, a baba fürdetőjéről, vagy egy bőrtápláló fürdés utáni testápolóról legyen szó, biztos lehetsz benne, hogy termékeink használatával jót teszel gyermekeddel.
A Baby Dove PETA által igazolt állatkísérlet mentes termékeit kifejezetten a babák bőrére fejlesztettünk ki, és már újszülött kortól is használható. Válaszd mindig a Számodra leginkább megfelelő módszert, olyan termékekkel, amelyekben tudod, hogy megbízhatsz.
A Baby Dove két termékcsaláddal is rendelkezik annak érdekében, hogy mindenki megtalálja a babája számára legmegfelelőbb termékeket. Mivel a babák bőre vékony és érzékeny, érdemes kifejezetten nekik szánt, gyengéd termékeket használni bőrük és hajuk tisztítására és ápolására.
  • A Rich Moisture termékcsalád fürdetője és samponja nem csak könnymentes, de semleges pH-jú is. Nem szabad megfeledkezni arról, hogy habár a babák bőre bársonyosan puhának hat, valójában életük első éveiben akár 30%-kal vékonyabb lehet, mint a felnőtteké. A legjobb módszer olyan termékeket használni a kicsik bőrére, amik az ő érzékeny bőrükre lettek kifejlesztve és orvosok teszteltek.
  • A Baby Dove Sensitive Moisture termékcsaládot kifejezetten az érzékenyebb bőrű kifejlesztett termékei segítenek megóvni a babák bőrét, táplálni és hidratálni, tetőtől talpig ápolják a gyermekek bőrét gyengéd, illatmentes és hipoallergén formulájukkal.
 

Mit játsszak a gyerekkel? Kalkulátor

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Facebook

Szponzorált hirdetések

Kapcsolódó fórum témák