Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Tápszerre volt szüksége, kihívta a rendőrséget

Szerző: Babaszoba.hu

2021. november 6.

Forrás: babaszoba.hu

Egy ötgyerekes anya úgy döntött, a hatóságokhoz fordul, mert elfogyott otthon a tápszer.

Shannon Bird egy népszerű anyablogger és influencer, több mint 100 ezer Instagram-követővel. Évek óta ismert a stílusáról és a családja furcsa kalandjairól, de tavaly az ötgyerekes anyuka másról is híressé vált az interneten.
Képes volt ugyanis az éjszaka közepén felhívni a 911-es amerikai segélyhívót, hogy bejelentse (kapaszkodjatok meg!), hogy elfogyott otthon a tápszer, és arra kérné a diszpécsert, a rendőrség vigyen neki valamennyit.
A netezők persze gyorsan ráugrottak a nőre a hír hallatán, pedig a történet nemcsak arról szól, hogy milyen felesleges hívásokkal terhelik a segélyhívót, hanem az amerikai anyák támogatásának hiányáról is.
Azóta Shannon elmondta, hogy valójában a teje apadt el akkor éjszaka, tápszert pedig nem tartott otthon, ezért érezte, hogy vészhelyzet van, a kicsi üvölt az éhségtől és más segítségre nem számíthatott, csak a rendőrökre.
Követői persze azonnal megjegyezték, hogy a nő által szedett gyógyszerek is szerepet játszhattak az anyatej hirtelen elapadásában. Shannon férje aznap éjjel elutazott, a nő pedig azt hitte, van elég lefagyasztott anyatej a mélyhűtőben - de nem volt.
Miután sem a családtagjai, sem a barátai, de még a szomszédai sem vették fel a telefont, ekkor fordult a 911-hez, ahol elmondta, hogy nem tudja megetetni a hathetes babáját. Nemsokára rendőrök csöngettek a lakásán, akik tejet hoztak neki.
Shannon elmagyarázta a kiérkező járőrnek, hogy a tehéntej nem megfelelő a kicsinek, így azok elsiettek tápszerért.
Az Instán élőben közvetített eset miatt rengetegen hozzászóltak az éjjeli kalandhoz. Néhányan a rendőrt éltették, aki ennyire melegszívű volt, míg mások az anyát kárhoztatták, hogy feleslegesen foglalta le a segélyhívót és a járőröket. Volt, aki azt is megjegyezte, hogy egy színesbőrű anya egy rosszabb környéken nem biztos, hogy ilyen kiváltságokhoz jutott volna.
(VIA)
 

Hozzászólások

Mit játsszak a gyerekkel? Kalkulátor

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Facebook

Szponzorált hirdetések