Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Tanulni a baba mellett?

Szerző: Babaszoba.hu

2015. február 24.

Forrás: babaszoba.hu

Ha szeretnéd megismerni a magazinkészítés kulisszatitkait, akkor a Central Médiaakadémia szerkesztői kurzusán a helyed!

Vályi-Nagy Erika, a szerkesztői kurzus vezetője

Vajon hogyan készül egy női site? Ki dönti el, hogy milyen cikk, milyen hír, milyen fotó kerüljön az oldalra? Milyen egy címlapfotózás?

Érdemes kihasználni az otthon töltött időt és új ismeretekkel gazdagítani magad. Az októberben újrainduló szerkesztői kurzus a Central Médiacsoport összes szerkesztőségébe betekintést nyújt. Megtudhatod, hogy miként állnak össze a Marie Claire szépségoldalai, részt vehetsz a Nők Lapja lapértékelésén, bekukkanthatsz a Cosmopolitan világába.

Ha az egészségtémák érdekelnek, a Nők Lapja Egészség és a Házipatika.com szerkesztőségében a helyed. De folytathatnánk a sort: National Geographic, Elle, Meglepetés... A kurzus alatt megismerheted a lapok, site-ok főszerkesztőit, láthatod, hogy miként készülnek a magazinok, és milyen egy online lap szerkesztősége.

A szakma legjobbjai által tartott előadások után a gyakorlatban is kipróbálhatod magad, hiszen az általatok választott szerkesztőségben - akár a babaszoba.hu-nál - beszállhatsz a napi munkába. Cikkírás, sajtótájékoztatók, korrektúrázás, képválasztás.

A szerkesztői kurzus vezetője Vályi-Nagy Erika, a babaszoba.hu-n és a Kismama magazin szerkesztője, háromgyerekes édesanya.

Jelentkezni a Central Médiaakadémia honlapján lehet!

Hozzászólások

Mit játsszak a gyerekkel? Kalkulátor

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Facebook

Szponzorált hirdetések