Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Találd meg a stílusod!

Címkék:

sminkdivat

Szerző: Babaszoba.hu

2012. május 8.

Forrás: babaszoba.hu

Pelenkahalmon innen, orrtörlésen túl is van élet az anyák számára. Kismamákat, kisgyerekes anyákat is vár a Stílusakadémia. Minden, ami szépség, divat, smink és stílus.

Tévedés azt hinni, hogy a kisgyerekes időszak kizárólag kinyúlt pólókról és melegítőalsókról szól. Talán éppen ilyenkor fontos, hogy kicsit jobban foglalkozz a külsőddel és megtanuld azokat a fortélyokat, amelyekkel percek alatt formába hozhatod magad.
A Sanoma Stílusakadémiát a Cosmopolitan, az Elle, a Marie Claire és a Maxima főszerkesztői és legkitűnőbb stílustanácsadói fémjelzik.

A kurzus segítségével kiválaszthatod az alkatodhoz illő formákat és arányokat; az egyéniségedhez legjobban passzoló színpalettát és színkombinációkat; a legmegfelelőbb mintákat és alapanyagokat; a legelőnyösebb sminket és frizurát; egy kitűnően kombinálható alapruhatárat; az ehhez illő kiegészítőket; a megfelelő öltözéket különböző alkalmakra.

A kurzus május 19-20-án, június 2-3-án és 9-én indul, immáron harmadszor. Az ötnapos képzés vezetői a szakma legismertebb szakemberei, köztük Gera Anna nemzetközi sminkmester. Anna különösen ajánlja a kurzust a kisgyerekes anyáknak.

- Ma már kaphatóak olyan könnyű textúrájú sminkek, amelyek szép bőrfelületet adnak, de nem ragadnak, és nem kenődnek el. Ezekkel nyugodtan átölelheted a gyereket, nem kell félni: nem lesz "alapozós". A kismamáknak külön is tanácsolom, hogy az ápolásra és a védelemre helyezzék a hangsúlyt, hiszen nem mindig jut idejük sminkelni. A tanfolyamunkon olyan "megoldókulcsot" szeretnék átadni mindenkinek, amelynek birtokában mindenki tudatosan mozog a szépségápolási termékek között. Ismeri a bőrét, az arcszerkezetét és a színvilágát; határozottan képviseli saját stílusát, de azért tudja, hogy a változatosság gyönyörködtet.

Stílusakadémia újra, most is kedvezményes áron! Jelentkezni itt tudsz.

Hozzászólások

Mit játsszak a gyerekkel? Kalkulátor

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Facebook

Szponzorált hirdetések

Kapcsolódó fórum témák