Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

"Szutyoksárik és Szutyokmarcik"Fotópályázatot hirdet a Pozsonyi Pagony

Szerző: Babaszoba.hu

2012. január 6.

Forrás: Pozsonyi Pagony

Pályázz te is. Keresd meg a legmaszatosabb fotót a tavalyi albumodból!

Szutyoksárik és Szutyokmarcik címmel szórakoztató fotópályázatot hirdet a Pozsonyi Pagony Kiadó, a frissen megjelent Szutyoksári című könyvéhez kapcsolódva. A lelkes pályázóknak nincs más dolga, mint megkeresni a tavalyi év legviccesebben szutykos, piszkos és maszatos fotóját a család kisebb tagjairól és feltölteni a kiadó honlapján létrehozott galériába, a szutyoksari-fotopalyazat aloldalra, 2012. január 12 - február 2. között.

A 2011-es év lezárult, itt az alkalom, hogy nosztalgiázzunk kicsit, elővegyük az fiókban titokban megbújó családi fotókat, melyek egyszerre szórakoztatják és nevetésre ingerlik a teljes rokonságot, valamint a baráti kört. A Pagony most ezekre a rejtett kincsekre kíváncsi: mindenki megmutathatja, milyen egy hamisítatlan születésnapi tortamaszatolásait, önfeledt homokozói sarazás vagy éppen az év végi családi összejövetelek adta közös habzsolás.
Hogy miért pont Szutyoksári? Mert nála eredetibb, szórakoztatóbb csínytevőt még nem hordott hátán a Föld. Pillanatok alatt képes festékkel összekenni magát, levágatni kopaszra a haját és mosópor habbal elárasztani az egész utcát. Anne M. G. Schmidt és Fiep Westendorp: Szutyoksári című könyve kivételes olvasmányt kínál az egész családnak - kacag rajta a legkisebb és jót mulat a dédi is.

A fotópályázat feltételei egyszerűek:

- a fénykép szereplője/szereplői legyenek 14 év alattiak legalább annyira szutykosak és piszkosak, mint Szutyoksári,
- egy szülő csak egy fényképpel pályázhat,
- a fotókat 2012. január 12. és február 2. között várjuk, a kiválasztott fotót a Pozsonyi Pagony Kiadó honlapján létrehozott galériába szutyoksari-fotopalyazat aloldalra feltölteni!
A feltöltött képek közül a Pagony csapata választja ki a legviccesebbet, legeredetibbet, a nyeremény pedig egy-egy nagyértékű Pagony könyvutalvány.

És a ráadás: "szutykos" családi program és díjátadó

A Szutyoksárik és Szutyokmarcik elnevezésű pályázat megkoronázásaként február 4-én, szombaton, délelőtt 11 órától a Pozsonyi Pagony izgalmas és mozgalmas programra invitálja a családokat a Sárkányos Könyvtárba. Kézműveskedés, a Szutyoksári című könyv bemutatója, a fotópályázatra feltöltött képekből készített montázs, maszatolás, a kötetből válogatott mesék felolvasása, és sok egyéb várja az érdeklődőket.


Hozzászólások

Mit játsszak a gyerekkel? Kalkulátor

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Facebook

Szponzorált hirdetések

Kapcsolódó fórum témák