Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Szupertrendi luxusbabakocsi sármos pasiknak

Szerző: Nagy Réka

2011. szeptember 3.

Forrás: Trendhunter

Apa, itt a slusszkulcs! Hol vannak már ezek a dizájnercsodák a hatvanas évek Rakéta babakocsijaitól???? Pedig a dizájnt azokból sem sajnálták!


Elképesztő dizájn, amely az öltönyhöz is passzol. Az a kéj, ami a pasikat akkor fogja el, amikor kocsikat néznek, esetleg választanak, valószínűleg akkor éri utol a nőket, amikor babakocsi-választásra kerül a sor. Ami nekik a lóerő és az alufelni, az nekünk a bundazsák és a pohártartó... A Porsche autógyár dizájnere, David Dawod legújabb babakocsimodelljével, a Porsche Design P'4911-gyel most viszont a pasikat célozta meg. Letisztult, áramvonalas formák, egyszerű elegancia, kitűnő alapanyagok, könnyű kezelhetőség jellemzik, és természetesen tökéletesen illik egy Porsche csomagtartójába.Arról nincsenek képek a gyártó oldalán, hogyan kell elegánsan lecipelni a metrómegállóba, de vélhetően ezt nem is hiányolja a célközönség. Forrás: www.trendhunter.com

Hozzászólások

Mit játsszak a gyerekkel? Kalkulátor

Ilyen még nem volt! Fotelből tisztítom a levegőt

Ahogy a legtöbb gyerekes családban, úgy nálunk sincs nyugta sosem a mosógépnek, a főzőlap és mikrohullámú sütő naponta többször is dolgozik. Ráadásul szellőztetek fűtésszezonban is. Hogy miért gond ez? Elmondom.

Kis lépés a felnőtteknek, nagy lépés a kisbabáknak, avagy az első év mozgásfejlődése (X)

A szülővé válást követően talán még gyorsabban telik az idő, mint előtte - különösen, ha az első évre gondolunk, amikor a kisbabák napról napra egyre látványosabb fejlődést mutatnak.

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Facebook

Szponzorált hirdetések