Baba

Szombaton vár a Nők Lapja Café Fesztivál

Testvérünk, a Nők Lapja Café egész napos vígasságot rendez, ahol élőben is kicsevegheted magad!
2011. Szeptember 01.

Hol találkozhatnának egymással a Nők Lapja Café barátai, ha nem egy kávézóban, ahol mindannyian elférünk, ahol finomak a desszertek, jó a hangulat és pezseg az élet? Szuper ötletnek tűnik, hogy, ha csak egy napra is, de létrehoznak egy hatalmas, szabad ég alatti kávézót Budapest központjában, a Szabadság téren. Itt várnak szeptember 3-án szombaton ha szereted a kötetlen csevegést, vidám társaságot, jó zenéket és színes programokat.

Délelőtt gyerekprogramokkal várnak titeket: már reggel 10 órakor cirkuszi felvonulással és tánctanulással kezdődik a nap, hogy aztán Szalóki Ági és a Karavan Familia folytassák a legkisebbek szórakoztatását a nagyszínpadon. De érdemes a tér többi részét is végigjárni, számtalan színes program vár a gyerekfoglalkoztató sátorban.

A gasztrosátorban megkóstolhatod a Sülvefőve oldal séfjeinek ínycsiklandó fogásait, és több közismert gasztroblogger is bemutatja majd tudása legjavát.

Délután színes programokkal folytatódik az NLC-fesztivál: a Momentán társulat improvizációs színháza és egy street fashion divatbemutató nyitja a sort, hogy aztán beinduljon a nagyszínpados buli, és a 4 Free Birds, a Csillag születikből ismert Bad Boyz, Shodeinde Dorka és Gáspár Laci izzítsák a hangulatot. Roy és Ádám különleges koncerttel készülnek, sztárvendégnek hívják produkciójukba Jamie Winchestert. Az estét végül Geszti Péter és a Gringo Sztár szuperkoncertje zárja!

A zenés programok közt pedig kérdezd bátran szakértőket család és gyerek, divat és szépség, gasztro és egészség témában, no és persze semmiképp se hagyd ki ezotéria-sátrat, ahol asztrológusok és kártyajósok segítenek kifürkészni a jövőt.

A részletes programot itt találod.