Baba

Szívecske alakú tűzfolttal a homlokán született egy kisfiú

Cinar Engin egy különleges "jellel" a homlokán született, amit az első perctől kezdve imádnak a szülei, a szülésznők és az orvosok pedig rögtön szerelembabának nevezték el!
2022. Február 18.
Szülei szerint égi jel került a kisfiú homlokára (Fotó: Getty Images)

Kétségbe is eshettek volna, mikor felfedezték, hogy a kisfiú homlokán egy szív alakú tűzfolt látható, a szülők azonban égi jelnek vélték és mérhetetlenül boldogok, hogy a babájuk így látta meg a napvilágot.

A boldog apuka így emlékezett vissza gyermeke érkezésére: “Miután egy nővérke megtisztogatta a kisfiunkat a születés után, nem hittem a szememnek! Én voltam az első, aki észrevette a különleges tűzfoltot, könnyekig hatódtam, mikor tudatosult bennem, hogy szív formája van. Nemcsak minket nyűgözött le a látvány, hanem az orvosokat is, a nővérkék már a szülőszobán fotózkodtak vele és az osztályon csak szerelembabaként emlegették.”

A kisfiú most már 6 éves, és továbbra is magára vonja az emberek figyelmét, szülei elmondása szerint sokan megcsodálják a tűzfoltját és mindenki mosolyog, amikor Cinart látja. Murat, az édesapa azt is hozzátette, hogy soha egy percig sem gondoltak arra, hogy valamilyen módon eltüntessék a tűzfoltot, számukra a kisfiú pont így tökéletes, sőt épp ettől olyan különleges.

Visualizza questo post su InstagramUn post condiviso da Çinar Engin (@lovebaby.cinar)

“Tényleg úgy gondoljuk, hogy ez egy ajándék Istentől és hiszünk benne, hogy nem véletlenül kapta ezt a jelet odafentről. Korábban senki nem született tűzfolttal a családban, a mi kisfiunk az első különleges gyermek. Mindenki nagyon kedvesen fogadta, mikor megtudta, hogy hogy jött világra, kíváncsiak voltak rá és látni akarták. A biztonság kedvéért továbbra is rendszeresen járunk orvosi ellenőrzésre Cinarral, a kórházban már kész rajongótábor várja az érkezését!” – folytatta a büszke apuka.

Szülei saját Instagram-oldalt is működtetnek Cinarnak, aki ma már hosszú hajat visel, de nem azért, mert szégyellné a tűzfoltját. Igazán helyes nagyfiúvá cseperedett, aki sok boldogságot hozott a család mindennapjaiba.