Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Szerinted milyen az új Kismama magazin?Töltsd ki kérdőívünket!

Szerző: Babaszoba.hu

2015. október 18.

Forrás: Kismama magazin

Megújult a Kismama magazin és kíváncsiak vagyunk, hogy mi a véleményetek róla. A kérdőív kitöltői között értékes nyereményeket sorsolunk ki.


Hosszas munkafolyamat végére ért a Kismama magazin csapata - felfrissült a külső, új tartalommal bővült a belső. Mivel a cél az volt, hogy a megújult magazin teljes egészében rólatok, nektek szóljon, ezért a magazin szerkesztősége a segítségeteket kéri. Minden visszajelzés segíti a további munkát, s persze ezáltal közvetetten te is formálhatod a magazin képét, tartalmát.

A kitöltők között 5 db Kismama és 5 db Nők Lapja Egészség (1 éves) előfizetés talál gazdára!

Ha már kezedbe vetted az új magazint, és szívesen elmondanád benyomásodat, véleményedet, akkor töltsd ki a kérdőívet: IRÁNY A KÉRDŐÍV!

Hozzászólások

Mit játsszak a gyerekkel? Kalkulátor

4 hasznos tipp: így védd a kisbabád bőrét! (X)

Testünk védelméhez fontos, hogy megőrizzük bőrünk épségét, ami odafigyelést igényel a mindennapokban, főleg a kisbabák esetében. Itt a 4 legfontosabb dolog a csecsemők bőrének védelme kapcsán!

Köböl Anita: "minden pillanatot ki kell élvezni" (X)

Köböl Anita műsorvezető néhány hete hozta világra első gyermekét, Lénát. Az újdonsült édesanyával beszélgettünk a várandósságáról, az első hetek tapasztalatairól, örömeiről.

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Facebook

Szponzorált hirdetések

Kapcsolódó fórum témák