Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Szallas.hu Babafotó Pályázat: a szavazók is nyerhetnek

Címkék:

pályázat

Szerző: Babaszoba.hu

2015. szeptember 8.

Forrás: babaszoba.hu

A hazai piacvezető szállásközvetítő portál játékot indított, ahol a bájos babafotók beküldői és a képekre szavazók között különböző nyeremények lelnek gazdára, ráadásul minden képfeltöltő gazdagabb lesz egy 2000 Ft értékű szálláskuponnal.

Szallas.hu Babafotó Pályázat

A még októberben is tartó játéknál nincsenek speciális kritériumok - bármilyen babás fotót szívesen látnak a szervezők. Minden képet feltöltő játékos automatikusan kap egy 2 000 Ft értékű virtuális kupont, melyet a Szallasguru.hu oldalon történő foglaláskor válthat be 2015. október 31-éig - s ami fontos - minden ajánlatra.
A cél, hogy minél több szavazat érkezzen a feltöltött fotóra. A legtöbb szavazatot gyűjtő képbeküldő részt vehet egy különleges Kismama magazinos fotózáson. A fotósorozat természetesen napvilágot lát a népszerű magazinban. Szavazatot gyűjteni nemcsak a főnyereményért érdemes, hanem a többi nyeremény miatt is - hisz ezeknél a sorsolási lista részvételi feltétele minimum 10 szavazat megléte.

Itt a szavazók is nyerhetnek! A képekre voksolók között heti szinten és a játék végén ajándékokat sorsol ki a Szallas.hu, így nemcsak babafotót feltölteni, hanem véleményt nyilvánítani is megéri.

Nyeremények

Főnyeremény: exkluzív fotósorozat a Kismama magazinban.

2. nyeremény: a képfeltöltők között, akik legalább 10 szavazatot gyűjtöttek, hetente kisorsolnak 10 db 15.000 Ft értékű vouchert az Énidő.hu jóvoltából.

3. nyeremény: a játék végén az összes képfeltöltő között, akik legalább 10 szavazatot gyűjtöttek, kisorsolnak egy 3 napos pihenést a 4 csillagos alsópáhoki Kolping Hotel Spa & Family Resort-ba.

4. nyeremény: a szavazók között minden héten gazdára talál 1 db Lush Tutti Fruity ajándékcsomag.

5. nyeremény: a játék végén az összes szavazó között kisorsolnak egy 3 napos pihenést a 4 csillagos, noszvaji Oxigén Hotelbe.

A játék weboldala: Babafoto.szallas.hu
A Facebook-oldal, ahol könnyen nyomon követhetők a sorsolások eredményei: facebook.com/www.szallas.hu

Hozzászólások

Mit játsszak a gyerekkel? Kalkulátor

Válaszd az örömteli fejlődést gyermeked számára! (X)

Kisbabád mosolya a legbiztosabb visszajelzése annak, hogy jól érzi magát és boldog. Ez a mosoly tudatja minden szülővel, hogy gyermeke fejlődése örömteli, a világ bármely pontján is éljenek. De mégis mi a titka az örömteli fejlődésnek?

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Facebook

Szponzorált hirdetések

Kapcsolódó fórum témák