Baba

Soha nem láttunk még ennél aranyosabb morcos babát

Az újszülött babák képei mindig imádnivalóak - még akkor is, ha imádnivalóan morcosak a fotón. Pont mint ez a kislány!
2019. December 15.
Fotó: Instagram

Luna baba hihetetlen népszerűségre tett szert, köszönhetően az internetnek, miután megosztották az újszülött kislányról egy profi fotózáson készült képet. A fotókat nézve mi is beálltunk a rajongói sorába:

A bejegyzés megtekintése az InstagramonThese might just be the best baby facial expressions I have ever captured! Mom and Dad both said she came out with this same face! I just love it!

Justine Tuhy Photography (@justinetuhyphoto) által megosztott bejegyzés, Dec 3., 2019, időpont: 4:09 (PST időzóna szerint)

A kislány édesapja, Christian Musa elárulta, hogy a november 15-én világra jött Luna születése napja óta gyakorolja rendszeresen ezt az arckifejezést, van, hogy szinte egész nap így néz, vagy pedig úgy, mintha nagyon unatkozna.

A képeket a babáról a fotós, Justine Tuhy osztotta meg, aki úgy kommentálta a fotókat, hogy ez a legjobb arckifejezés, amit valaha kisbabától látott. – Úgy gondolom, Luna teljesen meg volt elégedve a fotózással, végig mozdulatlan volt, és engem nézett ezzel az arccal – mondta el.

(VIA)

Kapcsolódó írásaink: