Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Rendőrrel fenyegetett egy szoptató anyát a biztonsági őr

Szerző: Babaszoba.hu

2018. augusztus 22.

Forrás: Index.hu

Pécsett vásárolt egy pár négy hetes kisbabájukkal, aki megéhezett, ezért az anya eltakarva magát megszoptatta. Egy biztonsági őr megfenyegette, hogy rendőrt hív, közszeméremsértés miatt.

Rendőrrel fenyegetett egy szoptató anyát a biztonsági őr
Nagybevásárolni érkezett egy településről Pécsre egy pár, amikor négy hetes kisbabájuk megéhezett az Árkád plázában. Az anya leült egy padra, hogy megszoptassa a babát. "Mivel tudom, hogy egyeseket érzékenyen érinthet egy emlőből táplálkozó kisbaba látványa, gondosan eltakartam magam egy textilpelenkával, csak a kicsi baba látszott" - írta Facebookon.
A Bama.hu azt írja az anya elmesélése alapján, hogy alig néhány perccel azután, hogy a nő leült megjelent egy biztonsági őr, aki felszólította az anyát, hogy hagyja abba a szoptatást, amit szerinte csak a pelenkázóban lehet csinálni. Azzal fenyegetőzött, hogy rendőrt hív közszeméremsértés miatt. Az anya megkérte a biztonsági őrt, hogy mutassa meg a szabályzatot, ami tiltja a szoptatást, de ezt a biztonsági őr nem tette meg.
Az Árkádot megkereste a lap, azt közölték, hogy nincs szabályzatuk, ami kimondaná, hogy a csak a pelenkázóban lehet szoptatni. "Egyeztetni fogunk a centerben tevékenykedő biztonsági őrszolgálattal, hogy ilyen esetben mi lenne a követendő eljárás. Azt gondoljuk, hogy kedvességből a szoptató anyukától megkérdezhetik, hogy minden rendben van-e illetve javasolhatják, hogy keressék fel a pelenkázó helyiséget" - közölte a bevásárlóközpont sajtóreferense.
Kapcsolódó cikkeink szoptatás nyilvános helyen témában:
Regisztáció

Hozzászólások

Mit játsszak a gyerekkel? Kalkulátor

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Facebook

Szponzorált hirdetések