Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Rendőrök vezettek le egy szülést a Blaha villamosmegállójában

Szerző: Babaszoba.hu

2020. május 25.

Forrás: 24.hu

A villamosmegállóban vajúdott egy nő a Blahán, járókelők kértek segítséget az éppen arra járó járőröktől. A nő egy padon vajúdott, már tolófájásai voltak.

Rendőrök vezettek le egy szülést a Blaha villamosmegállójában (fotó: police.hu)
Készenléti rendőrök vezettek le egy szülést Budapesten, a Blaha Lujza téri 4-6-os villamosmegállóban -  írja a police.hu. nyomán a 24.hu. Papp Benjámin főtörzsőrmestert és Berkes Alexandra őrmestert járókelők intették le és kértek segítséget egy fiatal nőhöz, akinek már tolófájásai voltak.
A két rendőr azonnal lefektette a nőt. Mikor levették róla alsóruházatát, a kisbaba feje már látszódott. Az őrmester az asszony kezét fogta, bátorította a kitolási szakaszban, társa az utolsó nyomásnál kihúzta a csecsemőt a szülőcsatornából. A szülés akadálymentes levezetéséhez a helyszínt a BRFK járőrei biztosították.
A kisbaba percek alatt megszületett. Az időközben a helyszínre érkezett mentősök a babát és az édesanyját a SOTE Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikájára szállították. A 36. hétre született 2444 gramm súlyú és 47 centi hosszú kisfiú a Noel nevet kapta. Ő is és édesanyja is jól van.

Hozzászólások

Mit játsszak a gyerekkel? Kalkulátor

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Facebook

Szponzorált hirdetések

Kapcsolódó fórum témák