Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Remekelt a sztárséf!Milánói marharagu korianderes tésztával

Szerző: Babaszoba.hu

2011. június 6.

Forrás: Kismama magazin

Olvasd el, milyen finomsággal várta Melindát harmadik kisfia, Nándika születése után otthon az ismert szakács, Kovács Lázár!


Fotó: Siklósi Melinda



Hozzávalók négy személy részére:

50 dkg kagylótészta
50 dkg darált marhahús
két evőkanál paradicsompüré
0,5 dl víz
három evőkanál étolaj
két evőkanál olívaolaj
két evőkanál barna cukor
egy gerezd zúzott fokhagyma
egy evőkanál vágott korianderlevél
egy mokkáskanál őrölt fekete bors
két teáskanál só a raguba
só a tészta főzővizébe

Elkészítési idő: 30 perc

Az étolajon megpirítjuk a darált marhahúst, majd hozzáadjuk a sót, az őrölt fekete borsot, a barna cukrot, a zúzott fokhagymát és a vizet. Közepes lángon, gyakori kevergetések mellett tíz percig főzzük, majd félrehúzzuk a tűzről.
Egy nagyobb lábasban, lobogó sós vízben kifőzzük a kagylótésztát, majd leszűrés után összekeverjük az olívaolajjal és a vágott korianderlevelekkel. A tésztát és a marharagut is forrón tálaljuk, tetejére reszelt sajtot is szórhatunk.

Tipp: Még könnyebben tálalható a család számára, ha a kagylótésztát összekeverjük a milánói marharaguval.
Látogasd meg Kovács Lázár honlapját is!
A babaszobán pedig itt olvashatsz Nándika születéséről.

Hozzászólások

Mit játsszak a gyerekkel? Kalkulátor

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Facebook

Szponzorált hirdetések

Kapcsolódó fórum témák