Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Rémálom a 75-ös trolin

Szerző: Babaszoba.hu

2017. március 13.

Forrás: 24.hu/babaszoba.hu

Valószínűleg ez az a helyzet, amitől a legtöbb szülő fél: a troli úgy indul el, hogy a gyerek már a megállóban van, de az anya még a trolin.

Rémálom a 75-ös trolin

A Hősök terén szeretett volna leszállni a 75-ös troliról a 22 éves Vivien, kisfiával, Benett-tel. A babakocsi azonban nehéz volt, ezért egy nő segített leemelni a babakocsit, benne az öt hónapos babával. Első próbálkozásra nem sikerült leszállniuk, mert a sofőr rávágta az ajtót a babakocsiban fekvő Benettre. Ekkor az egész busz kiabálni kezdett és újra kinyílt az ajtó - szemlézi a Borsot a 24.hu.
Ekkor a segítség és a baba leértek a megállóba, de a troli vezetője becsukta az ajtót és elindult. Az anya és a többi utas is szólt, kopogott a sofőrnek, aki a következő mondattal válaszolt az anyának: Fogja be, vagy ledobom! Majd a következő megállóban leszáll!
És tényleg nem állt meg. Végül a Benczúr utcánál sikerült leszállnia Viviennek, visszarohant a Hősök terére, ahol a jólelkű utas várta a babával.
Kamera is volt a buszon, és a pontos időpont is megvan, így egyből bejelentést tettem telefonon és levélben is a BKK központnál, de csak annyit mondtak, hogy harmincnapos határidővel foglalkoznak az ügyemmel - mesélte a Borsnak az édesanya.

Hozzászólások

Mit játsszak a gyerekkel? Kalkulátor

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Facebook

Szponzorált hirdetések

Kapcsolódó fórum témák