Baba

Pontosan ilyen barátnőkre van szüksége minden anyukának

Az anyaság és a barátságok összeegyeztetése nehéz terep, hiszen szülőként annyi a felelősség, hogy nem egyszerű időt fordítani a kávézásokra és a lányos estékre. Néha hetek, hónapok is eltelnek anélkül, hogy látnánk a barátnőinket.
2019. November 06.
Pontosan ilyen barátnőkre van szüksége minden anyukának (Fotó: Facebook)

Egy anyuka, Kimberly Adams posztja megmutatta, mennyire fontosak azok a barátságok, amely túlélik az anyasággal járó megpróbáltatásokat, és azok a barátok, akik azonnal “úton is vannak”, amint szükség van rájuk. A kép nagyon hamar népszerű lett, mert a barátságok gyönyörű történetét mutatja be.

A fotón Kimberly két barátnője látható, akik a konyháját takarítják, az édesanya pedig képaláírásban elmagyarázta, hogy éppen élete legnehezebb időszakát éli: éppen túl van a váláson, és amikor fia az édesapjánál van, nagyon rosszul érzi magát. De a barátai jöttek és segítettek neki, amint ezt elmondta nekik.

Kimberly elmesélte, hogy amikor felhívta az egyik barátnőjét, ő megkérdezte, mire van szüksége, és bevallotta neki, hogy csak nem akar egyedül lenni. A barátnője pedig azt válaszolta, hogy már úton is van. Út közben pedig felvette egy másik barátnőjüket is.

Ahogy odaértek Kimberlyhez, adtak neki egy hatalmas ölelést, és megkérdezték, mit tehetnek érte. Kimberly elmondta, hogy a háza egy katasztrófa, és megkérdezte, tudnak-e segíteni neki a rendrakásban, hogy ne legyen olyan szörnyű állapotban. Mikor befejezték, hagyták őt sírni, nevetni, zenét hallgattak, beszélgettek. És a legfontosabb, hogy nekik köszönhetően nem volt már Kimberly egyedül.

Az anyaság zűrös lehet, és igaz, hogy nem látjuk minden nap a barátainkat, de fontos, hogy ők olyanok legyenek, akik azonnal úton vannak, ha szükségünk van rájuk.

(VIA)

Kapcsolódó írásaink: