Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Pillangó szoptatós párna az új őrület

Szerző: Babaszoba.hu

2022. február 21.

Forrás: babaszoba.hu

A szoptatós párna ma már mindenki számára ismert segítség a szoptatásban és a terhesség alatti kényelmes testhelyzet megtalálásban is. Számtalan méretben, kivitelben kapható, a legújabb típusa a pillangó alakú párnát gyógytornászok fejlesztették ki.

A szoptatós párnák nagy segítséget nyújtanak már a terhesség időszakában is: segítik a kényelmes testhelyzet megtalálását a kismamának azáltal, hogy megtámasztják a test kritikus pontjait. Később, amikor a baba megszületik tovább használható a párna, a szoptatásban nyújt nagy segítséget. Főként a baba első félévében hasznos a még nagyon pici babát megtámasztja, segíti, hogy kényelmes legyen a szoptatás és nem utolsó sorban, amikor a baba még nagyon kicsit a mellre helyezésben is segít azzal, hogy a baba pozíciója magasabban van a használatával.
A pillangó alakú szoptatós vagy kismama párna a terhesség alatt segít megtartani azt a testhelyzetet, ami támogatja a pihentető alvást. Ez különösképpen a terhesség harmadik trimeszterében lehet nagy segítség.
Pillangó szoptatós párna az új őrület (fotó: butterflypillow.co)
A pillangó alakú párna megtámasztja a hasat és a gerincet is. Ha alvás közben átfordulunk egyik oldalunkról a másikra, akkor a pillangó formájának köszönhetően nem kell mozgatni a párnát, ugyanúgy támasztani fogja a testet.
(kép: amazon.com)
A baba megszületése után szoptatás során is alkalmazhatjuk, segít megtartani a babát, kényelmesebbé teszi a szoptatási pozíciót az anya számára.
Létezik pillangó alakú párna kifejezetten kisbabák számára. Használhatjátok babakocsiba, babahordozóba, a baba fejét oldal irányból védi alvás, pihenés közben.
Pillangó alakú szoptatós párna (kép: amazon.com)

Hozzászólások

Mit játsszak a gyerekkel? Kalkulátor

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Facebook

Szponzorált hirdetések