Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

PestiBabaExpo: kiállítás és vásár a Hungexpón

Címkék:

babaexpo

Szerző: Babaszoba.hu

2017. március 8.

Forrás: BabaExpo

Március 19. vasárnap, egész napos országjáró szakirányú kiállítás és vásár lesz a HUNGEXPO B pavilonban.Baba-mama, gyermek témakörben szolgáltatók,termékforgalmazók mellett lesz kismamák használt ruha-, játék-, babaholmi adás-vétele is.

PestiBabaExpo: kiállítás és vásár a Hungexpón

Ezen kívül ingyenes játszóházzal, egész nap programokkal, zenés műsorral, ugrálóvárral, arcfestéssel, pelenkázó- és babaetető helyiséggel várják a kisgyerekkel érkezőket.
A kismamákat őssejt tanácsadás, helyszíni 4D ultrahang vizsgálat, kismama tornabemutató várja, valamint szakemberektől is kérdezhetnek.
Több mint 100 gyártó-forgalmazó cég illetve bolt lesz jelen termékeivel és szolgáltatásaival a kismama témáktól a babakocsin át a gyermekholmikig. A teljesség igénye nélkül jelen lesz: a Liberó pelenka, Tommy Tippee, Krió őssejtbank, Orszivó porszivó, Gremese, Hello mami, Babapalota, Mini Manó Babacentrum, Babaszafari, Metlife Biztosító, Avon, Oriflame, Univer, Kynga body.
A játszóházban egész nap zenés előadások, gyerekkoncertek, bohóc és bűvész show, foglalkoztatók és MOMO rádió játszóház várja az apróságokat.
Jegyvásárlás a helyszínen lehetséges: felnőtteknek 990.- Ft, gyerekeknek ingyenes.
Érdeklődés, további információ a Pestibabexpo honlapján, és a Facebookon.

Hozzászólások

Mit játsszak a gyerekkel? Kalkulátor

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Facebook

Szponzorált hirdetések

Kapcsolódó fórum témák