Baba

Örülj velünk, itt az új Kismama!

A magazin, amely éppen neked szól, ha babát szeretnétek, ha éppen gömbölyű pocakkal sétálsz, vagy ha már ott kukorékol néhány gyerek melletted.
2011. Június 27.

Virágokban pompázik erdő-mező, te se maradj le! Divatrovatunkban csupa virágos holmiból válogattuk össze a legszebb, legkényelmesebb holmikat, amelyek megfelelnek minden idők legnagyobb kihívásának, annak, hogy csinos légy, ne felejtsd el, hogy nő is vagy, de közben persze otthon is álld a sarat, mert a család a legeslegfontosabb.

Most éppen azt a témát feszegetjük, hogy vajon az apák is így vannak-e ezzel manapság. Milyen a mai álompasi? Lehet, hogy más mércével mérsz attól kezdve, hogy megszületik a gyereketek? John Lennon váltott: macsóból gyerekével foglalkozó, gyengéd lelkű apa lett, de te is biztosan tudsz példákat sorolni.Kétoldalas nyuszis-képes mesénkkel a gyerekekre is gondoltunk. Ne csodálkozz, ha legalább tízszer újra kell mesélned!

Örülj velünk, itt az új Kismama!

A címlapon pedig ismét ott pompázik a számunkra legfontosabb személy: az Olvasó! Ezúttal Editet és kislányát, Amirát csodálhatod meg. Most még a műhelytitkokba is betekintést nyerhetsz: olvasd el, micsoda viharokat kavar a címlapszavazás, és mekkora gárda dolgozik azon, hogy ország-világnak megmutassuk egy hónapon át, milyen gyönyörűek vagytok ti ketten. Ha te is szeretnéd kipróbálni, még mindig jelentkezhetsz a Babaszobán.

Sehol másutt nem találsz ilyen finom és egészséges recepteket, győződj meg róla te is!Miközben a neten minden kérdésre találsz valamiféle, vagy jó, vagy rossz választ néhány másodpercen belül, a Kismama a lapozgatás és a saját idő élményével kényeztet. Micsoda luxus elmélyedni egy egész oldalnyi babaarcban! Hosszú perceket szánni egyetlen arckifejezésre, aztán játszani: mit gondolhat magában ez gyerek? Mióta csak létezik a Kismama, mindig arra buzdítjuk olvasóinkat, hogy kapcsolódjanak bele a munkánkba. Ragadj te is fényképezőgépet, és kapj lencsevégre egy bájos fintort, aztán küldd el nekünk!

Örülj velünk, itt az új Kismama!

És mi a helyzet a szüléssel? A te Nagy Napod volt? Kedvenc olvasmányaink a szüléstörténetek, ezeket nem lehet megunni! Ahhoz, hogy a babaszoba.hu-n megalkothassuk egyik büszkeségünket, az ország első részletes, képes szülészetkeresőjét, szükségünk volt rátok, a kérdéseitekre, a véleményetekre, a szüléstörténetekre. Így lehetett igazán hiteles képet alkotni arról, hogy melyik kórházban mire számíthatunk.

Reméljük, nyaralni is elviszed magaddal a Kismamát, hogy emlékeztessen arra, minden éjszakai virrasztás, hisztiroham, ezer apró kérdés és újabb babaprojekt idején ott állunk melletted, hogy lásd, más is így van ezzel, és pislákol a fény az alagút végén!