Baba

Nyári táborok – még jelentkezhettek!

Ha érett már a gyerkőc a táborozásra, szinte biztos, hogy jól fogja érezni magát, és te is nyugodt szívvel mehetsz dolgozni, vagy éppen fellélegezhetsz otthon, és behozhatod az elmaradásokat.
2012. Június 13.

Két helyszínt ajánlunk most. Ez egyik az ország legmagasabban található lakott településén, Mátraszentimrén, a másik Budapesten található.

Darázshegyi alkotó- és egészségtábor gyerekeknek

(Glutén- és/vagy tejmentes diéta igényelhető!)

Mátraszentimrén mindig csodálatosan tiszta a levegő, és néhány fokkal hűvösebb van, mint az ország többi részén. Ez nyáron több, mint üdítő. A települést erdők veszik körül, csodálatos kirándulóhelyekkel. A Darázshegyi Vendégház kőépülete és faházai minden kényelmet biztosítanak annak, akit vonz a hegy. A tulajdonosok – Tünde és Márk – gondoltak egy nagyot, és a település pedagógusaival összefogva alkotó- és egészségtábort szerveznek kisiskolásoknak. A kézművesprogramok között szerepel gyöngyfűzés és gyöngyszövés, kosárfonás, agyagozás, korongozás, nemezelés, batikolás. A természetben való barangolás, a természettel való ismerkedés is szerepel a programok között.

Szabadidőben trambulinozhatnak, lengőtekézhetnek, pingpongozhatnak, tollasozhatnak a gyerekek.

A táborban különleges figyelmet szentelnek az egészséges táplálkozásnak. A vendéglátók gyakorlottak a glutén- és/vagy tejmentes diétás ételek beszerzésében, készítésében, szükség esetén ezt is tudják biztosítani a vendégeknek.

Időpontok: 2012. július 1-től július 6-ig, vagy 2012. július 15-től július 20-ig, vagy 2012. augusztus 5-től 10-ig.

matrahegy.hu/darazshegyi

[email protected]

Átváltozós táborok

Bilimbó házában, Naphegyen és Óbudán hipp-hopp, azzá változik a gyerek, amivé csak akar. Kati és Andi ovis és kisiskolás korú gyerekeket vár a Bilimbóba, óvodai környezetbe, rengeteg játékkal és kézműveskedéssel. Megint lesznek izgalmas lovagos, királylányos, tündéres, kalózos, kis hableányos, dinós, Montessori tudós, környezetvédős, festős táborok. A mesetábor témái: Terka-mesék, Boribon-mesék, Bori, a barátnőm sorozat. A kisállatos táborban az állatokkal ismerkedhetnek meg a gyerekek. lesz angol sajtkukactábor, ahol az angol nyelvvel játszik a csapat egy hétig, és rendeznek zöld tábort a környezetvédelem titkairól.

www.bilimbo.com