Baba

Nézzétek, mit találtunk! Itt sokkal olcsóbb!

Elindult egy szuper oldal, ahol közösen olcsóbban vásárolhatunk! Ez az árbarátok.hu.
2011. Május 28.

Az arbaratok.hu oldalon meglepően magas, 50-90 százalékos kedvezménnyel vehetsz igénybe számtalan szolgáltatást, amennyiben a megadott számú érdeklődő jelentkezik rá. A legjobb éttermek, szépségszalonok, szabadidős programok, wellness-szállodák és még sok minden más mutatkozik be neked nap mint nap az oldalon, ezeket rögtön ki is próbálhatod. Itt a helyed, ha érdekel a szépség, az egészség, ha szívesen ennél olcsóbban étteremben, ha szeretsz kikapcsolódni, vonz a wellness, az utazás, ha fontos az oktatás, a kultúra. No és ha olcsóbban igénybe venni szeretnél baba-mama szolgáltatásokat!

Böngéssz, biztosan találsz kedvedre valót. A linket küldd el barátaidnak, ismerőseidnek, talán ők is érdekesnek fognak tartani egy premier előtti vetítést, thai masszázst, egy finom vacsorát 50-90 százalékkal olcsóbban.

Többen kevesebbért!

Ha többet vásárolunk valamiből, nagyobb kedvezményt érhetünk el. Ez a vásárlónak jó, hiszen nagy kedvezménnyel juthat hozzá szolgáltatásokhoz és termékekhez. – De én nem tudok és nem is akarok sokat venni! – mondhatnád. Itt jön képbe az internetes közösségek ereje a sok-sok árbaráttal. Árbarátaink közül sokan akarhatják éppen ugyanazt, mint te, ezért csak össze kell hozni benneteket, így már megoldható a „hogyan vásároljak nagy mennyiségben?” probléma, egyszerűen megteszi helyetted a közösség, és meg is van a kedvezmény. Szóval itt a lehetőség, regisztrálj, és élj vele!

Az árbarátok csapatát megtalálod a Facebookon is! Itt a legfrissebb ajánlatokat látod listázva.