Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Nem fűtenek a gyerekekre a klinikán

Szerző: Babaszoba.hu

2017. szeptember 27.

Forrás: RTL Klub

Nem csak a János Kórházban, hanem a Tűzoltó utcai Gyermekklinikán sincs fűtés.

Nem megy a fűtés a Tűzoltó utcai Gyermekklinikán (képünk illusztráció)


Az RTL Klub rejtett kamerával készített riportot a Tűzoltó utcai Gyermekklinikán, miután egy nézőjük azt írta, hogy hideg van és a radiátorok nem működnek. A forgatócsoport azt tapasztalta, hogy a gyerekek sapkában, kabátban vannak és valóban hideg van. Az egyik fekvőbeteg osztályon már melegebb volt a levegő.
A gyermekklinikán dolgozók azt mondták, hogy felújítják a rendszert és a fűtés még nem indult be. A munkálatok már tavasszal elkezdődtek és még nem végeztek. Munkások szerint még egy hónapig is eltarthat mire lesz fűtés.
A hétvégén derült ki, hogy a János Kórházban sincs fűtés, ott elromlott a kazán.
Az RTL Klub megkérdezte az Emmi minisztert is, Balog Zoltán azt mondta, hogy a fűtési szezon kezdetére mindenhol lesz fűtés. A riporter közbevetette, hogy már fűtenek a lakóépületekben, a központi fűtést már bekapcsolták. Ahol szükséges bekapcsolják, ahol pedig nem működik a fűtés, mert nem sikerült még üzembe állítani, ott üzembe fogják állítani a lehető leggyorsabban - válaszolta a miniszter.
A Semmelweis Egyetem közleménye szerint a gyermekklinikán a teljes fűtési rendszer energetikai felújítása zajlik, három osztályt is átköltöztettek másik épületbe. Azt is írják, hogy alternatív módszerekkel biztosítják a meleget, pl. olajradiátorokkal, klímafűtéssel. Mindent megtesznek annak érdekében, hogy a munkával a fűtési szezon kezdetére végezzenek.

Hozzászólások

Mit játsszak a gyerekkel? Kalkulátor

Kevesebb köhécselés idén ősszel?

Levegőtisztítót teszteltünk!

Válaszd az örömteli fejlődést gyermeked számára! (X)

Kisbabád mosolya a legbiztosabb visszajelzése annak, hogy jól érzi magát és boldog. Ez a mosoly tudatja minden szülővel, hogy gyermeke fejlődése örömteli, a világ bármely pontján is éljenek. De mégis mi a titka az örömteli fejlődésnek?

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Facebook

Szponzorált hirdetések

Kapcsolódó fórum témák