Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Nagyon megijedt az édesanya, aki szellembabát vélt látni a babamonitoron

Szerző: Babaszoba.hu

2019. október 23. | Frissítve: 2021. január 17.

Forrás: babaszoba.hu

Végigsöpört a közösségi médiában egy anyuka fotója a babamonitorról, amelyen egy szellembabát látott feküdni kisfia mellett a kiságyban.

(Fotó forrása: Facebook)
Az édesanya, Maritza Elizabeth egy álmatlan éjszaka után töltötte fel a képet a felvételről, amelyen egy démonbabát vélt felfedezni. Amikor éjszaka ellenőrizni akarta gyermekét, az éjjellátó készülék egy szellembaba képét jelenítette meg a gyermek mellett.
Reggel Maritza nyomozott egy kicsit, és rájött, hogy (ugyan véletlenül, de) férje áll az ijesztő szellembaba megjelenése mögött. Az apa ugyanis elfelejtette rátenni a matracvédőt a lepedő alá, amikor megcsinálta kisfia ágyát, a matrac gyártója pedig egy baba képét tette a matracra, ami máskor nem látszik, az éjjellátó bébiőr azonban láthatóvá tette.
A fotó több mint 520 ezer reakciót hozott Facebookon, és több mint 320 ezren meg is osztották. Ugyan az édesanya a nyomozás után kínosnak érezte a történetet, de mégis megosztotta, hogy mások okulhassanak belőle. De valljuk be, mi is megijedtünk volna az anyuka helyében!
(Forrás: pedestrian.tv)
Kapcsolódó írásaink:

Hozzászólások

Mit játsszak a gyerekkel? Kalkulátor

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Facebook

Szponzorált hirdetések

Kapcsolódó fórum témák