Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Nagyon baba! Baba EXPO 2016

Címkék:

babababaexpo

Szerző: Babaszoba.hu

2016. április 12.

Forrás: babaszoba.hu

Április 24-én garantáltan itt lesz a legmagasabb az egy négyzetméterre jutó kismamák és anyukák száma!

A BABA EXPO kiállítás, gyermekruha börze és szakmai rendezvény 6500 négyzetméteren, 80 kiállítóval, árusító standokkal, neves szakértőkkel, színes szakmai és szabadidős programmal várja a családokat.

Az egynapos rendezvény április 24-én, vasárnap 9 órakor nyitja meg kapuit a Hungexpo B csarnokában és 16 óráig gondoskodik arról, hogy senki se unatkozzon. A szülők adhatják-vehetik a használt, kinőtt gyermekruhákat, a gyártóknál, forgalmazóknál-kiállítóknál kipróbálhatják a legújabb termékeket, tanácsot kérhetnek a szakmai kerekasztal-beszélgetések szakértőitől, miközben csemetéik a hatalmas gyermekjátszóban vagy az ugrálóvárban hancúrozhatnak.
Jaksity Kata ugyan nem elsősorban kislánya, Jázmin ruháinak a kiárusítása miatt érkezik a rendezvényre, hanem a kerekasztal-beszélgetések moderátora lesz, de nem titkolt szándéka, hogy jó példával járjon elöl és arra buzdítsa a BABA EXPO-ra kilátogató celebeket, hogy hozzák el gyermekeik kinőtt holmijait és az ebből befolyt összeget a Heim Pál Gyermekkórház eszközparkjának bővítésére ajánlják fel.

Baba EXPO


A szakmai gárdát erősítik a kerekasztal-beszélgetés résztvevői: Dr. Lukács Liza pszichológus, Az éhes lélek című könyv szerzője; Marozsák Szabolcs női önbizalomtréner; Dr. Krivácsy Péter gyermekorvos, a Léghajó Program alapítója; Rózsa Ibolya, A Szoptatásért Magyar Egyesület alelnöke; Gazdag Enikő pszichológus.

Saját szülésélményéről, a szülés utáni időszakról és rekreációs lehetőségeiről mesél Pirner Alma, a Mommy Makeover program létrehozója. Dobó Ági, a 2010-es Magyarország Szépe, édesanya, a modern anyukákról és a tökéletes anya hamis kultuszáról mondja el véleményét.

Az aggódó anyukák táborát erősíti a nyolchónapos kismama, Juhász Adrienn, a Jóban Rosszban sorozat közkedvelt Elvira nővére. A nagyszínpadon egymást váltják a zenés és szórakoztató produkciók, többek között Balássy Betty és Varga Feri lemezbemutató koncertje és a Rippel fivérek produkciója, az emeleti kistermekben pedig kiscsoportos workshopokon vehetnek részt az érdeklődők.

Ezek is érdekelhetnek:
 • Babakocsi: mikor, milyet, honnan?
 • Vásárlás a fotelból
 • Mi kell a babaszobába? - avagy a pelenkázáshoz szükséges felszerelések
 • Kelengyék a baba új otthonában

 • Hozzászólások

  Mit játsszak a gyerekkel? Kalkulátor

  Támogatóink ajánlatai

  h i r d e t é s

  Facebook

  Szponzorált hirdetések