Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Mostantól kétszer erősebb a Pampers pelenkák combrésze (X)

Szerző: Babaszoba.hu

2019. december 10.

Forrás: babaszoba.hu

Az új Pampers Active Baby pelenkák mostantól kétszer erősebb védőgáttal rendelkeznek a combrésznél a még hatékonyabb szivárgásmegelőzés érdekében.

(Fotó: iStock)
A pelenkák extra "sleep" alvórétege pedig segít a gyors nedvszívásban, így képes akár 12 órán át szárazságot biztosítani a babák bőrének. A kellemetlen meglepetések helyett a pelenka így biztonságot és kényelmet nyújt mind az örökmozgó kisbabáknak, mind szüleiknek a nap bármely szakában.
Egy kisbabával minden kiruccanást meg kell tervezni a parkban történő rövid sétától az orvoslátogatáson keresztül egy hosszabb kirándulásig, mert nem csak a baba, hanem a pelenka teherbírása is számít. A szivárgás okozta meglepetések miatt pedig sok szülő gyakran inkább lemond az aktívabb életmódról.
A megújult, kétszer erősebb védőgáttal rendelkező pelenka azonban még hatékonyabban véd a szivárgás ellen, az extra alvóréteg segítségével pedig az éjszakák nyugodtabbak, a közös családi kikapcsolódás pedig felszabadultabb lehet. A pelenka Mikro Pearls gyöngyöket tartalmazó nedvszívó rétege magába zárja, a három nedvszívó csatorna pedig egyenletesen eloszlatja a nedvességet a pelenka belsejében, és távol tartja azt a baba bőrétől. A baba popsija így akár egy egész napon vagy éjszakán át száraz maradhat.
A Pampers felkérte a megújult pelenkájának tesztelésére Berényi-Simon Alexandra fitnessedzőt is, aki második gyermekét váró édesanya. Alexandra 20 hónapos kislánya, Lara igazi örökmozgó, így számukra is fontos, hogy a családi programokon ne azon kelljen aggódniuk, meddig marad szárazon a babapopsi. - A mi családunk igazán aktívan él, sokfelé járunk mi is, és örömmel tapasztaltuk, hogy ebben a megújult pelenkában teljes biztonságban tudhatjuk Larát - mondta el a fitnessedző.
A babák alvás közben kétszer annyit mozognak, mint a felnőttek, így a pelenkájuk igazán nagy igénybevételnek van kitéve éjszaka. Ha átnedvesedik vagy megduzzad, az megzavarhatja a nyugodt alvást. A Pampers által nemrégiben megkérdezett szülők több mint kétharmada (77%) szerint azonban a legújabb pelenka valóban szivárgásmentesnek bizonyult akár 12 órán át, és 78%-uk állította, hogy bármilyen pozícióban alszik a kisbaba, nem ázik át a pelenkája reggelre. A válaszadó szülők 92%-a hosszabb utak alkalmával is tökéletesnek találta a megújult pelust.
Kapcsolódó írásaink:

Mit játsszak a gyerekkel? Kalkulátor

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Facebook

Szponzorált hirdetések