Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Mit játszik a Kos?(III. 21. - IV. 20.)

Szerző: Podonyi Hedvig

2011. április 27. | Frissítve: 2019. március 18.

Forrás: Kismama magazin

Utánaaam! - kiabálja, és kis társai máris csatarendbe szerveződve követik.

Kos jegyű gyermek

Ami azt illeti, szereti is a harcias játékokat, szívesen teszi próbára ügyességét és erejét játék kardot forgatva, birkózva vagy különféle bátorságpróbákat kiötölve. Nem tér ki a konfliktusok elől, igazságáért bárkivel szemben síkra száll.
Amennyiben hosszasabb üldögélésre, aprólékos figyelmet igénylő tevékenységre kényszerül, könnyen kibújhat belőle a "kisördög" - e téren tehát különösen nagy türelmet igényel. Kezdeményező, impulzív, energikus alkat, akinek szinte sosem elegendő a mozgás, ezért áldásos hatása lehet, ha szülei mielőbb rendszeres sportolási lehetőséget biztosítanak számára.
Mivel jócskán akad benne versenyszellem, a megmérettetések általában fokozott teljesítményre késztetik mind intellektuális, mind fizikai értelemben. Ha lány, akkor se nagyon várjuk tőle, hogy habos-csipkés ruhákban, illedelmesen babázzon - ennél valószínűleg sokkal jobban kedveli a fára mászást, a biciklizést vagy a focit.

Hozzászólások

Mit játsszak a gyerekkel? Kalkulátor

Kevesebb köhécselés idén ősszel?

Levegőtisztítót teszteltünk!

Válaszd az örömteli fejlődést gyermeked számára! (X)

Kisbabád mosolya a legbiztosabb visszajelzése annak, hogy jól érzi magát és boldog. Ez a mosoly tudatja minden szülővel, hogy gyermeke fejlődése örömteli, a világ bármely pontján is éljenek. De mégis mi a titka az örömteli fejlődésnek?

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Facebook

Szponzorált hirdetések

Kapcsolódó fórum témák