Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Mit főzzek holnap?Használható ötletek gasztroblogokból

Szerző: Nagy Réka

2011. szeptember 2.

Forrás: babaszoba.hu

A napokban hirdetnek eredményt a blogok hagyományos éves mustráján, a GoldenBlogon. Miután egy anyuka életében talán azt a kérdést teszi fel a leggyakrabban: "mit főzzek holnap?", lássuk, miből főzünk?


A Zsuzsi főz!
Az egyik kedvencem A Zsuzsi főz! blog. Még jóval a szavazás előtt találtam rá, méghozzá úgy, hogy kezdő anyukaként alapreceptekre kerestem rá... Túrós csusza például. Egyszerű, alap, mégis jó, ha van egy biztos recept, amellyel a főzésnél elindulhat az ember. Valahogy mindig ezt a blogot dobta ki a kereső, ráadásul akkor is szimpatikusnak tűnt, amikor átfutottam a hozzávalók listáját és a recept leírását, aztán pedig a végeredmény alátámasztotta a megérzést. Zsuzsi jól főz! Finom és pontos, és éppen azt tudja, amire szükség van. Egyszerű receptek a hétköznapokra, ínyenc kényeztetések, ha utóbbiakhoz van kedvünk és energiánk. A GoldenBlog közönségszavazásán a kilencedik helyen végzett, gratulálunk!

Praktikák sok gyerekhez
A GoldenBlog előtt nem ismertem ezt a blogot, de ahogy végigkattintgattam a helyezetteket, és itt bizony leragadtam.
Habos kalácsok, házi tészták (imádom a házi tésztákat, kenyereket, lepényeket). Fázisfotók, kérem, fázisfotók. Már most elmentettem a címet a könyvjelzőim közé. A GoldenBlog közönségszavazásán a negyedik helyen végzett, gratulálunk!

Mirelle konyhája
Mirelle, azaz Wessely Márta nem ma kezdte gasztroblogolást, 2007-ből származnak az első bejegyzések. Gasztrokalandok, étterem- és programajánlók és rengeteg, rengeteg kipróbált, bevált, ínycsiklandó és sokszínű recept. A számtalan világkonyha-kalandozás mellett jól megférnek a hétköznapok ételei is. Rafináltak, ötletesek, ízletesek. A GoldenBlog közönségszavazásán a 43-ik helyen végzett, a zsűri szerint benne van a 11 legjobb gasztroblogban, gratulálunk!

+1 Hedonism
A dőzs picinyke szigete. Régi kedvencem, és nem kizárólag az ízléses dizájn miatt. Találhatunk itt kekszeket hétköznapra és habos sütiket az igazán kényeztető pillanatokra. A receptek pontosak, a leírások jók, és a süti szeret téged... A GoldenBlog közönségszavazásán a 34-ik helyen végzett, a zsűri szerint benne van a 11 legjobb gasztroblogban, gratulálunk!

Hozzászólások

Mit játsszak a gyerekkel? Kalkulátor

Hasznos tudnivalók az érzékeny bababőr ápolásáról (X)

Az újszülött kisbabáknak egy teljesen új környezethez kell alkalmazkodniuk a születést követően. Az első hónapokban bőrük még sokkal intenzívebben reagál a külső ingerekre, mint a felnőtteké.

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Facebook

Szponzorált hirdetések