Baba

Mit főzzek holnap?

A napokban hirdetnek eredményt a blogok hagyományos éves mustráján, a GoldenBlogon. Miután egy anyuka életében talán azt a kérdést teszi fel a leggyakrabban: "mit főzzek holnap?", lássuk, miből főzünk?
2011. Szeptember 02.

Mit főzzek holnap?

A Zsuzsi főz!

Az egyik kedvencem A Zsuzsi főz! blog.Még jóval a szavazás előtt találtam rá, méghozzá úgy, hogy kezdő anyukaként alapreceptekre kerestem rá…Túrós csusza például. Egyszerű, alap, mégis jó, ha van egy biztos recept, amellyel a főzésnél elindulhat az ember.Valahogy mindig ezt a blogot dobta ki a kereső, ráadásul akkor is szimpatikusnak tűnt, amikor átfutottam a hozzávalók listáját és a recept leírását, aztán pedig a végeredmény alátámasztotta a megérzést.Zsuzsi jól főz! Finom és pontos, és éppen azt tudja, amire szükség van.Egyszerű receptek a hétköznapokra, ínyenc kényeztetések, ha utóbbiakhoz van kedvünk és energiánk.A GoldenBlog közönségszavazásán a kilencedik helyen végzett, gratulálunk!

Praktikák sok gyerekhez

A GoldenBlog előtt nem ismertem ezt a blogot, de ahogy végigkattintgattam a helyezetteket, és itt bizony leragadtam.

Habos kalácsok, házi tészták (imádom a házi tésztákat, kenyereket, lepényeket).Fázisfotók, kérem, fázisfotók. Már most elmentettem a címet a könyvjelzőim közé.A GoldenBlog közönségszavazásán a negyedik helyen végzett, gratulálunk!

Mirelle konyhája

Mirelle, azaz Wessely Márta nem ma kezdte gasztroblogolást, 2007-ből származnak az első bejegyzések.Gasztrokalandok, étterem- és programajánlók és rengeteg, rengeteg kipróbált, bevált, ínycsiklandó és sokszínű recept.A számtalan világkonyha-kalandozás mellett jól megférnek a hétköznapok ételei is.Rafináltak, ötletesek, ízletesek.A GoldenBlog közönségszavazásán a 43-ik helyen végzett, a zsűri szerint benne van a 11 legjobb gasztroblogban, gratulálunk!

+1 Hedonism

A dőzs picinyke szigete. Régi kedvencem, és nem kizárólag az ízléses dizájn miatt.Találhatunk itt kekszeket hétköznapra és habos sütiket az igazán kényeztető pillanatokra.A receptek pontosak, a leírások jók, és a süti szeret téged…A GoldenBlog közönségszavazásán a 34-ik helyen végzett, a zsűri szerint benne van a 11 legjobb gasztroblogban, gratulálunk!