Baba

Mindig teli hűtő? A Tesco Online Bevásárlással lehetséges!

Próbálta már összeszámolni, mennyi időt, pénzt és energiát fordít minden egyes hónapban bevásárlásra? Mi lenne, ha azt mondanánk, hogy mindhárom tényezőn spórolhat, mert mi mindent az ajtajáig szállítunk?
2018. Január 10.

Ismerje meg a Tesco Online Bevásárlás szolgáltatást!

Nem számít, hogy saját magának, vagy az egész család számára szeretne bevásárolni, biztosan Ön is észrevette már, hogy havi bevételének jelentős része élelmiszerekre megy el. Szerencsére az internetes vásárlás az elmúlt években nagy fellendülést mutatott. Ön próbált már valaha egyszerre mindent megvásárolni kisbabájának és családja többi tagjának online?

 

Csak képzelje el, hogy végre több időt tölthet gyermekeivel vagy megengedheti magának a jól megérdemelt kikapcsolódást, miközben valaki elintézi a bevásárlást Ön helyett! Igen, mindez lehetséges bonyolult bevásárlókörök és nehéz táskák nélkül is! A Tesco Online Bevásárlás kiszállítási és bevásárlási munkatársai mindenről gondoskodnak és egyenesen az ajtajáig szállítják a megrendelt termékeket.

Tökéletes választás minden édesanya számára

Természetes, hogy mindenből a legjobbat szeretné adni a babájának. Szerencsére a Tesco online szolgáltatása pontosan ezt kínálja. Minőségi babatermékek széles választékából válogathat, melyek tökéletesen illeszkednek a kis csöppségek ízléséhez és szükségleteihez. Mindössze egyetlen kattintással elintézheti a bevásárlást számítógépén, táblagépén vagy mobiltelefonján, ráadásul több, mint 20.000 termék közül választhat!

Mindig teli hűtő? A Tesco Online Bevásárlással lehetséges!

Időt és pénzt takaríthat meg

Ez a szolgáltatás rengeteg promóciós terméket kínál, melyeket könnyen megtalálhat az “Akciók” menügombra kattintva. Rendelje meg őket egy Ön által kiválasztott időpontra, egészen az ajtajáig szállítva, anélkül, hogy bajlódnia kelljen a cipekedéssel! Az sem probléma, ha nem volt elégedett a megrendelt termékekkel: egyszerűen küldje vissza őket futárunkkal díjmentesen!

 

Először használja a Tesco Online Bevásárlást? Akkor legyen Öné kedvezményünk, melyet első rendelésére használhat fel!