Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Mindenki rajthoz, itt a futás napja!

Szerző: Babaszoba.hu

2011. szeptember 22.

Forrás: futanet.hu

Családi buli, fesztivál, zene, izgalom, és persze futás. Mindenkinek.

Tavaly így indultak a legkisebbek!


Negyed évszázada, hogy az első olyan futást megrendezték Magyarországon, ahol az amatőr maratonisták is bizonyíthattak. Eleinte főleg hazai futók vívtak a kilométerekkel, de nem kellett sok év ahhoz, hogy a külföldi sportolók is felfedezzék maguknak ezt a remek lehetőséget. 2008-ban már a futók több mint 40 százaléka külföldről érkezett!
Idén a Spar Maraton a családok fesztiváljaként is megállja a helyét, hiszen a legapróbbaknak is kitaláltak egy távot. Ez a 600 méteres SuperShop családi futás. (Eláruljuk, hogy szerkesztőségünk színeiben ezen a távon indul a négyéves Wirth Ilonka, apukájával, lehet hozzá csatlakozni!) A kitartóbbak távja a 3,5 km-es maratonka, a gyakorlottabb hobbifutóké a 7 km-es minimaraton. Ha a maratont még nem vállalnád, lehet, hogy a te távod a 30 kilométeres verseny. Ha másokkal osztanád meg a távot és a futás örömét, választhatod barátaiddal a 5 fős Ekiden-váltót vagy a 3 fős maraton-stafétát. Szerkesztőségünk több tagja a maratoni távot vállalta! Csatlakozz hozzánk, fussunk együtt!
BSI 1138 Budapest, Váci út 152-156.
telefon: 273-0939, 220-8211, 06 20 965-1966
fax: 273-0936
internet: www.futanet.hu

Hozzászólások

Mit játsszak a gyerekkel? Kalkulátor

Anyatej: a baba legjobb védelmezője (X)

Az anyatej a természet tökéletes találmánya. A Nestlé szakértői is több évtizede kutatják és rengeteget tanultak már belőle.

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Facebook

Szponzorált hirdetések

Kapcsolódó fórum témák