Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Minden újszülött után egy-egy fát ültetnek

Szerző: Babaszoba.hu

2019. szeptember 9.

Forrás: sokszinuvidek.24.hu

Egyre több településen ültetnek fát minden újszülött után, most Várpalota is csatlakozott a kezdeményezéshez.

Az országban egyre több helyen ültetnek fát minden újszülött után. "Minden gyerek után ültessünk egy fát!" címmel most Várpalota is csatlakozott a kezdeményezéshez. Az önkormányzat azt szeretné, hogy egyre több ligetes, fás terület lenne a városban - írja a sokszinuvidek.24.hu.
Minden újszülött után fát ültetnek (fotó: iStock)
Fontos célnak tartom, hogy bokrokkal és fákkal sikerüljön betelepíteni a jelenleg gyér faunájú környezetet. A faültetésnek köszönhetően kellemes, ligetes terület alakulhat ki, s emellett a csapadékvíz megkötésében is jelentős javulás következne be - mondta el a lapnak Galambos Szilvia képviselő.
A lakosságot is bevonják a kezdeményezésbe: helyszíneket javasolhatnak, ennek érdekében közösségi oldal is indul.
Az önkormányzat reméli, a faültetési kezdeményezéssel ki tudják váltani a jelenleg rossz helyen, közmű közelében elhelyezett fákat is.
Kapcsolódó cikkeink:

Hozzászólások

Mit játsszak a gyerekkel? Kalkulátor

10 tipp, ha fáj a baba hasa

A csecsemőkori hasfájás vagy más néven kólika, gyakori jelenség a kisbabák körében pár hetes kortól 3-4 hónapos korig. A kólika oka nem teljesen tisztázott, valószínűleg több tényezőtől is függ. Mivel segíthetjük a babát hasfájás esetén?

Ezért jó a kecsketej alapú tápszer

Speciális összetételének köszönhetően kíméli a baba gyomrát és szervezetét. Miért különleges a kecsketejből készült tápszer?

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Facebook

Szponzorált hirdetések