Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Mindegy, hogyan táplálod - csodás képek

Szerző: Babaszoba.hu

2019. szeptember 28.

Forrás: babaszoba.hu

Üvegből, szondával vagy szoptatva - teljesen mindegy, hogyan táplálod a kisbabádat, mindegyik módszer csodálatos! Ezt bizonyítják egy amerikai fotós képei.

Felicia Saunders amerikai fotós augusztusban tette fel az Instagramra különleges portéit, melyen három anyuka látható, ahogy különbőzképpen táplálják a kisbabájukat.
Fotó: Felicia Saunders
Saunders olyan képeket szeretett volna, amelyek bizonyítják, hogy akár szoptat, akár szondával, akár cumisüvegből etet valaki, nincs igazán különbség az anyák között, és minden módszer szépséges a maga módján. "A saját tapasztalataim is inspiráltak, sokáig küzdöttem bűntudattal, amiért nem tudtam szoptatni" - mondta Saunders. "De minden anya a legjobbat igyekszik nyújtani."
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Felicia Saunders Photography (@feliciasaundersphotography) által megosztott bejegyzés,

"Hatalmas megtiszteltetés, hogy a világ minden részéről írnak nekem anyukák, és sokan megosztják a személyes tapasztalataikat is. Saját magukat látják viszont a képeken. Nem is gondoltam volna, hogy ezeknek a képeknek ilyen hatása lesz" - mondta a nevadai fotós. "Bárcsak kevesebbet ítélkeznének az emberek! Nem tudhatjuk, hogy valaki min megy keresztül. Az lenne a legfontosabb, hogy támogatással és szeretettel forduljunk a másik felé."
Fotó: Felicia Saunders
Fotó: Felicia Saunders
Fotó: Felicia Saunders
(via
Ezt is érdemes elolvasni:

Hozzászólások

Mit játsszak a gyerekkel? Kalkulátor

Válaszd az örömteli fejlődést gyermeked számára! (X)

Kisbabád mosolya a legbiztosabb visszajelzése annak, hogy jól érzi magát és boldog. Ez a mosoly tudatja minden szülővel, hogy gyermeke fejlődése örömteli, a világ bármely pontján is éljenek. De mégis mi a titka az örömteli fejlődésnek?

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Facebook

Szponzorált hirdetések

Kapcsolódó fórum témák