Baba

Mindegy, hogyan táplálod – csodás képek

Üvegből, szondával vagy szoptatva - teljesen mindegy, hogyan táplálod a kisbabádat, mindegyik módszer csodálatos! Ezt bizonyítják egy amerikai fotós képei.
2019. Szeptember 28.
Fotó: Felicia Saunders

Felicia Saunders amerikai fotós az Instagramra tette fel különleges portéit, melyen három anyuka látható, ahogy különbözőképpen táplálják a kisbabájukat.

Saunders olyan képeket szeretett volna, amelyek bizonyítják, hogy akár szoptat, akár szondával, akár cumisüvegből etet valaki, nincs igazán különbség az anyák között, és minden módszer szépséges a maga módján. “A saját tapasztalataim is inspiráltak, sokáig küzdöttem bűntudattal, amiért nem tudtam szoptatni” – mondta Saunders. “De minden anya a legjobbat igyekszik nyújtani.”

A bejegyzés megtekintése az InstagramonFelicia Saunders Photography (@feliciasaundersphotography) által megosztott bejegyzés, Aug 1., 2019, időpont: 4:25 (PDT időzóna szerint)

“Hatalmas megtiszteltetés, hogy a világ minden részéről írnak nekem anyukák, és sokan megosztják a személyes tapasztalataikat is. Saját magukat látják viszont a képeken. Nem is gondoltam volna, hogy ezeknek a képeknek ilyen hatása lesz” – mondta a nevadai fotós. “Bárcsak kevesebbet ítélkeznének az emberek! Nem tudhatjuk, hogy valaki min megy keresztül. Az lenne a legfontosabb, hogy támogatással és szeretettel forduljunk a másik felé.”

Mindegy, hogyan táplálod - csodás képek

Fotó: Felicia Saunders

Mindegy, hogyan táplálod - csodás képek

Fotó: Felicia Saunders

Mindegy, hogyan táplálod - csodás képek

Fotó: Felicia Saunders

(Cikk forrása: mother.ly)

Ezt is érdemes elolvasni: