Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Milyen legyen az első és a második babakocsi?

Címkék:

babakocsi

Szerző: Babaszoba.hu

2016. augusztus 19. | Frissítve: 2016. augusztus 22.

Forrás: Kismama magazin

Egy mózeskosarasban kényelmesebben ringatózik a kisbaba, egy könnyű sportkocsival pedig jobban boldogulsz a már járni tudó kisgyerekkel.

Milyen legyen az első és a második babakocsi? (kép: brendon.hu)

Az is lehet, hogy találsz olyan sokoldalú babakocsit, ami eleget tesz három év változó követelményeinek. Segítünk a keresgélésben.

A BABA ELSŐ KOCSIJA

A mózeskosár védett kuckót biztosít a pici babának, többnyire szellőző fekvőfelülete mellett az oldalfala, kupolája és matraca is hozzájárul ehhez, ezzel többet kínál egy vízszintesig dönthető sportkocsinál. A vázról levehető mózes mobil kiságyként szolgál a pici babának, utazásnál, vendégségben. Ha autótok van, fontos szempont a babakocsi vásárlásánál, hogy autósülést (hordozót) is csatlakoztathass egy könnyen és kicsire csukható, a csomagtartóban elférő vázra. A méreténél és súlyánál kérdés, hol tárolod a babakocsit, be kell-e férned a liftbe, kell-e lépcsőznöd, járműre szállnod vele.

Minden az árban

Egyedi színösszeállításban kérheted a nagyon látványos és gazdagon összeállított szettet: az ár tartalmazza a mózeskosarat, autós hordozót és sportüléses vázat. Mindegyik elem tökéletes komfortot nyújt a babának és mamának egyaránt. Szúnyogháló, esővédő, lábzsák, pelenkázótáska mellett a műbőrrel borított, strapabíró, lemosható lábrész és nyitható karfa, valamint az ökobőrrel borított, állítható magasságú tolókar, zárható és kivehető bevásárlókosár bizonyítja, hogy a kisgyerekes életet valóban ismerő tervezők állították össze.
Roan Bass 3:1 multifunkciós babakocsi 149 990 Ft
babapalota-budapest.hu

Sportülés és mózeskosár egyben

Valóban könnyű, kicsire csukható váz, városi mozgásra kész, fürge kerekekkel. Praktikus, hogy a sportülés vízszintesig dönthető támlája mózeskosárrá alakítható, az elemeket nem kell cserélni. Az ülőrészhez levehető kapaszkodó, a mózes funkcióhoz matrac, szűkítő, valamint esővédő, bevásárlóháló tartozik, a téli-nyári kupolát, övpárnákat, lábzsákot, ülésbetétet tartalmazó Color Packot külön kell megvásárolnod a választott színben. Külön megvásárolható adapterrel bizonyos márkájú autós hordozók is csatlakoztathatók a vázra.
Chicco Urban Plus 2:1 babakocsi 104 990 Ft
Color Pack téli/nyári 19 990/14 990 Ft
babyplanet.hu

Autóba köthető mózessel

Az ár a mózeskosarat, sportülést, autós hordozót és pelenkázó táskát, esővédőt, naptetőt, lábzsákot, bevásárlókosarat tartalmazza. Különlegessége, hogy a hordozókarral felszerelt mózeskosarat is bekötheted az autóba, így a baba tíz kilós súlyig kényelmesen fekve is utazhat. A lapra csukható vázra két irányból teheted fel a sportülést, így a már üldögélő és nézelődő kicsit is tolhatod magaddal szembe fordítva.
Cam Dinamico Up multifunkciós babakocsi 179 990 Ft
brumimaci.hu

Kicsi sportkocsi mindjárt kezdettől

Praktikus megoldás, ha sokat kell járműre, liftbe szállnod, vagy cipelned a babakocsit. A kiskerekű, filigrán váz mindent tud, amit a nagyok: mózeskosár és külön vásárolható adapterrel autós hordozó is tehető rá. A sportülés háttámlája fokozatmentesen dönthető, lábtámasza is állítható.
4Baby Atomic 3:1 79 990 Ft
bergon.hu

Fő a kényelem

A nagyméretű fújható kerekeknek és a felfüggesztéses, állítható keménységű rugózásnak köszönhetően maga komfortérzetet kínál a babának, a könnyű kezelhetőség, minden elem gazdag felszereltsége, funkcióinak bősége pedig anya kényelmét szolgálja. Az árban mózeskosár, sportülés vízszintesig dönthető támlával, autós hordozó, pelenkázótáska, esővédő, szúnyogháló, bevásárlótáska.
Bergon Camarelo Carerra 159 999 Ft

A bevásárlókocsi

A sportülés a vázon magasan helyezkedik el, szemből is a vázra tehető és háttámlája vízszintesig dönthető, így újszülött kortól használható masszív sportkocsi, melyhez kiegészítésként vehetsz újszülött szettet. Különlegessége kivehető, hét kilóig terhelhető bevásárló kosara. A naptető, karfa, ülésbetét egyedileg választható hozzá. Saját márkájú mózeskosárral és többféle autós hordozóval is kiegészítheted.
Red Castle Ready2Shop 195 900 Ft
bababarlang.hu

MÁSODIK KOCSI

Elsősorban a méret a lényeg: szeretnéd, ha minél kisebb lenne, hiszen "nagy" kocsinak ott van az első. Más szempontok szerint akár már elsőre is választhatsz egy könnyű megoldást és a sportkocsinál is fontos lehet a teherbírás és kényelem. Ha a pici babát inkább kendőben hordoztad, előfordulhat, hogy ez lesz az első babakocsitok. Nagy előny, ha szembeültetheted a kicsit, mert így menet közben is beszélgethetsz vele.

Kicsiben is komfortos

Legkisebb kocsiként is nagy komfortot nyújt a gyerkőcnek: kupolájával, állítható lábtartójával és dönthető támlájával hosszabb kocsikázáshoz és alváshoz is kényelmes. Nagy bevásárlókosarát, esővédőjét és cumisüvegtartóját pedig anya fogja élvezni. A bolygósítható és fixálható kisméretű duplakerekek a könnyű manőverezést, kis súlyt és az elakadásmentes haladást biztosítják.
Caretero Spacer 25 990 Ft
brumimaci.hu

Tömegközlekedéshez ajánlott

Merevített és szinte vízszintesig dönthető háttámlája révén már a kisebb babának is megfelelő. Kupolája esővédőt és sötét napfényvédő hálót is rejt. Esernyő alakra csukható az üléssel és a karfával együtt, oldalán a cipelést megkönnyítő fogantyú.
Chicco Liteway2 Complete 44 990 Ft
babyplanet.hu

Nagyon kicsire csukható

Nyitott állapotban is fürge, de a gyereknek maximális kényelmet nyújtó kocsi. Kagylóülése több fokozatban dönthető és a vázra két irányból is feltehető, így már kisebb babának is megfelelő. Esővédő, bevásárlókosár, napernyő és hordozó csatlakoztatására adapter az árban, emellett sok praktikus kiegészítő vásárolható hozzá.
Quinny Zapp Xtra 2.0 104 990 Ft
babyplanet.hu

A legkönnyebb

Teljes súlya alig több mint négy kiló, egyúttal nagyon könnyen a legkisebbre, kézitáska méretűre csukható, mégis nagy teherbírású és kényelmes sportkocsi, 2014-ben Guiness-rekorder. Lehajtható naptető, párnázott öv, alsó kis bevásárlókosár, elöl bolygósítható kerekek teszik teljessé. Utazáshoz nélkülözhetetlen, de helyszűkében mindennapos használatra is kiváló.
GB Pockit Gold Posh 59 990 Ft
brendon.hu

Valódi sportkocsi

Nemcsak a baba számára, hanem a szülőnek is. Hat hónapos kortól, külön vásárolható mózeskosárral vagy hordozóval újszülött kortól futóbabakocsiként használható. Extra nagy kupolája a szellőzéshez belső hálót, elöl plusz lehajtható napellenzőt rejt. Fokozatmentesen, mélyre dönthető támlája, belső zsebei és alsó kosara, állítható tolókarja, extra rugózása és fújható, nagyméretű kerekei a baba és a szülő kényelmét egyaránt szolgálják. Központi fékje mellett kézifék a tolókaron.
Thule Glide1 134 990 Ft
brendon.hu

Saját bőröndjébe tehető

A könnyű, széles profilú aluváz négybe csukható, és saját bőröndjébe csukható, így utazásnál különösen praktikus. A teljesen vízszintesre dönthető háttámla és állítható lábtámasz révén újszülöttek számára is használható. Lábzsák, nagyméretű kupola, esővédő, karfa és párnázott övek teszi, teljessé a menetkész komfortot.
Euro-Cart VOLT 45 550 Ft
babapalota-budapest.hu

Hozzászólások

Mit játsszak a gyerekkel? Kalkulátor

A nők 80 százaléka tapasztalt már szexuális zaklatást nyilvános helyeken (X)

Az utcai zaklatás egy olyan dolog, ami bármilyen szexuális irányultságú, kultúrájú és hitű nőt és férfit lealacsonyít, ami azt eredményezi, hogy megkérdőjelezik saját tapasztalataikat.

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Facebook

Szponzorált hirdetések