Baba

Milyen anya a Nyilas?

Elméleti oldalról is felkészül a szülői szerepre, begyűjt minden hasznosnak tűnő információt, hogy "éles helyzetben" ne csupán ösztöneire támaszkodhasson.
2011. Április 27.

Milyen anya a Nyilas jegyben született nő?

Jó kedélyű ember, ami szülőként ugyancsak hasznára lehet, hiszen a kisebb konfliktushelyzeteket gyakorta humorral tudja kezelni. Határozott fellépése azonban nem hagy kétséget afelől, hogy ő a “főnök”. Türelme korántsem kifogyhatatlan, ám haragja általában gyorsan tovaszáll. Mozgalmas és élménydús programokat biztosítva igyekszik megmutatni gyerekének az élet napos oldalát, örömeit.

Nagy energiát fordít arra, hogy gyereke minél szélesebb látókörre tehessen szert. Kiadós beszélgetésekre is mindig szakít időt, legyen szó praktikus dolgokról vagy az élet nagy kérdéseiről. Folytonos babusgatás helyett bátorságra, önállóságra nevel. Hozzáállásával azt sugallja, hogy amiben igazán hiszünk, azt el is érhetjük, és hogy sosem szabad feladni a reményt. Elvárja, hogy gyereke se csüggedjen túl soká, ha valami nem sikerült neki, ugyanakkor biztatásával, lelkesedésével sok erőt is adhat neki céljai eléréséhez.

Kapcsolódó cikkeink horoszkóp témában:

Forrás: Kismama magazin